ENGIE geeft bespaarpakket (t.w.v.€ 144,-) bij overstap!

We horen allemaal dat verhaaltje dat energie vergelijken en overstappen zorgt voor besparen op energiekosten. In hoeverre is dat allemaal waar? Kan het nieuw energiebedrijf u die besparing wel garanderen? Allemaal vragen die in de praktijk beantwoord kunnen worden. In de tussentijd is de energietransitie in volle gang. Die wacht dus  zeker niet op de besluiten die u wilt nemen. Het advies naar de klant toe is daarom om energie te vergelijken en de overstap te wagen. Er zijn een paar energiebedrijven waaruit te kiezen valt. ENGIE neemt een prominente plek in op de lijst tussen de andere bedrijven. Als duurzaam energiebedrijf weten ze te overtuigen dat een overstap wel voordelig kan zijn. Stap dus over, want ENGIE geeft een bespaarpakket t.w.v. € 144,- aan nieuwe klanten. Maak een voordelige start. ENGIE bespaarpakket

ENGIE geeft bespaarpakket (t.w.v.€ 144,-) bij overstap!

ENGIE wilt u een totaal pakket bezorgen in plaats van die incidentele korting. Naast een scherpe prijs, krijgt u ook nog advies en een slim ENGIE Bespaarpakket ter waarde van € 144,- aangeboden. Dit pakket bestaat uit slimme producten die u in de positie plaatsen om energie te besparen. Ze helpen u dus aan een mooie eerste stap naar écht besparen. In de eerste plaats levert ENGIE uitsluitend duurzame energie ( wind, water en zon). Ze investeren daar wereldwijd groots in. En als u deze duurzame energie afneemt maakt u samen met ENGIE écht wel een verschil. Wat zit er in het Bespaarpakket? In het bespaarpakket zitten 1 WOOX slimme stekkerdoos, 1 WOOX slimme stekker en ook nog 2 WOOX LED lampen. Daarnaast zit er ook nog een Google Nest Mini slimme speaker bij, die u zal helpen bij het bedienen van alle WOOX producten met uw stem. Dit alles bij elkaar heeft een waarde van € 144,- en dat krijgt u GRATIS bij de overstap naar ENGIE.

Energie vergelijken en overstappen

Het vergelijken van energie is aan te raden. Zeker als u wilt weten wat de energiemarkt allemaal aan te bieden heeft. Op basis van uw persoonlijke verbruiksgegevens ( postcode + huisnummer en het energieverbruik) kunt u de diverse energiebedrijven met elkaar vergelijken. Na een korte berekening ziet u de tarieven die u hoogstwaarschijnlijk zult betalen na een goedgekeurde overstap. Bekijk de energiedeals op aanbiedingen.com en vergelijk ze. U vindt er zeker wel een deal die voordelig zal zijn op basis van uw situatie.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × 3 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0