EnergieFlex 1 jaar en €150 welkomstkorting

Toe aan aan een nieuwe energie aanbieding? Check dan snel deze van EnergieFlex. Wanneer u overstapt naar EnergieFlex en kiest voor een jaarcontract dan ontvangt u €150 korting. Deze aanbieding is onderdeel van EnergieCollectief.nl. EnergieCollectief.nl onderhandeld voor u met verschillende energieleveranciers. Op die manier kan een collectieve groep consumenten korting ontvangen. Ook particulieren die niet meedoen met een collectief kunnen hun hart ophalen bij Energiecollectief.nl.

Wat is uw verwachte jaarbedrag bij EnergieFlex?

Het is natuurlijk afhankelijk van uw verbruik maar bij een verbruik van 1840 kWh en 1100 m3 betaalt u per jaar €1023,71. Vul daarom snel uw verbruik in en bereken wat uw voordeel kan zijn. Waarom zou u nog langer teveel betalen voor uw energiekosten? De besparing kunt u weer gebruiken voor het boeken van een vakantie. Of voor het aanschaffen van een nieuwe tv. U weet zelf het beste waar u het geld voor zou kunnen gebruiken.

Welkomstkorting van €150 bij uw energiecontract

De welkomstkorting is al verrekend met uw maandelijkse voorschotten. Duizenden consumenten maken elk jaar weer opnieuw een vergelijking. Bewust als ze zijn weten zij dat ze daarmee hun energiekosten kunnen verlagen. De meest bewuste consument zorgt voor een structurele verlaging. En daarom besparen zij dagelijks op hun energieverbruik. Zij laten niet onnodig de kraan met warm water lopen, en zetten hun verwarming tijdig uit. Alhoewel de zomerse dagen alweer geweest zijn, hoeft de verwarming ook niet meer aan. Dat is automatisch een besparing op de gaskosten.

Vergelijk alle energie aanbieders

Zorg dat u alle energiedeals met elkaar vergelijkt, want alleen op die manier bent u zeker van de goedkoopste. Het kan natuurlijk zo zijn dat er een andere energieleverancier goedkoper blijkt te zijn. En met zoveel energieleveranciers is de kans aanwezig dat elke andere energieleverancier u de goedkoopste aanbieding doet. Dat is het mooi van energie vergelijken. Het is gratis en u kiest welke energieleverancier uw leverancier wordt. Begin daarom snel met een energievergelijking en vindt de goedkoopste energieleverancier op EnergieCollectief.nl.  

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × vier =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0