Egypte All Inclusive vanaf €328 p.p

hurghada egypteAl uitgekeken naar uw vakantie in 2020? Zo niet? Dan kan deze vakantie naar Egypte All Inclusive vanaf €328 p.p iets zijn. Wilt u binnen een aantal weken al vertrekken? Dan kunt u al gaan op zondag 19 januari 2020.  U verblijft dan zes dagen in Jaz Aquamarine Resort. De transfer van en naar het vliegveld zit hier ook bij inbegrepen. Net als ontbijt, lunch en diner. Een geheel verzorgde korte vakantie dus.

Egypte All Inclusive vanaf €328 p.p

Soms hebben we enkel zonlicht nodig om weer even te kunnen bijtanken. En dat kan prima in Egypte. Hier schijnt de zon het hele jaar door. Uw hotel ligt in de plaats Hurghada gelegen aan de rode zee. Het hotel waar u verblijft is groot van omvang, u zult er verscheidene restaurants en zwembaden vinden. En het feit dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken maakt het extra aantrekkelijk. Want u schuift zo aan bij het ontbijt, de lunch en het diner. Dit is Egypte All Inclusive vanaf €328 p.p ten top.

Het resort is zo groot vervelen hoeft hier niet

Uw kamer is natuurlijk voorzien van airconditioning wel zo handig in het warme klimaat. Een balkon of terras is ook aanwezig. Dit hangt er vanaf welke kamer u toegewezen krijgt. Het is in ieder geval heerlijk vertoeven op dit resort. U hoeft zich hier niet te vervelen. Even geen zin meer om bij het zwembad te liggen? Dan hoeft u maar een klein stukje te lopen en u komt aan bij de zee. Want uw hotel is erg dicht gelegen bij het strand.

Zit u over een paar weken in Egypte?

Heeft u interesse gekregen in deze reis naar Hurghada? Klik dan hierboven op de aanbieding. Aanbiedingen.com brengt u dan naar de website van Suntip.nl. Zij zijn namelijk de aanbieder van deze geheel verzorgde reis. U kunt uw eigen reis samenstellen op de website. De prijzen variëren dus daar kunt u even op letten.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × 2 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0