Een tankpas bestellen bij Tankpas.nl?

Een tankpas bestellen bij Tankpas.nl?
Een tankpas bestellen bij Tankpas.nl?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Ben je veel onderweg voor je werk en heb je een tankpas nodig? Dan kun je een tankpas bestellen bij Tankpas.nl. Een tankpas biedt de houder/houdster vele voordelen. Want overal in Nederland kan getankt of geladen worden. Deze tankpas kost je €7,75 per maand exclusief BTW. Zo zijn er ook andere voordelen bij de tankpas. Want je kunt er ook mee parkeren bij Q-park en met de app van Yellowbrick.

Een tankpas bestellen bij Tankpas/nl

Zo hoef je geen parkeerkaartjes in de automaat meer te stoppen. Bij het inrijden voer je je tankpas in en ook bij het uitrijden. Je parkeerbeurt wordt geregistreerd en maandelijks in rekening gebracht. En wil je de auto wassen? Dan kun je de wasbeurt gewoon afrekenen met jouw tankpas. Enorm veel gemak dus waarbij je niet meer hoeft te zoeken naar kleingeld. Voor jouw tankpas kun je je eigen unieke pincode uitkiezen.

BTW terugvragen en de verzamelfactuur voor de accountant

Je kunt tevens ook de btw terugvorderen en je ontvangt elke maand een verzamelfactuur. Hierop staan alle tankbeurten, wasbeurten en parkeeracties op vermeld. Geen gedoe meer met losse bonnen en facturen dus. Deze verzamelfactuur kun je ook direct weer doorsturen naar jouw accountant voor de boekhouding. Een houder van de tankpas van Tankpas.nl kan kosteloos zijn motorolie en ruitenwisser vloeistof bij laten vullen een Kwikfit in de buurt.

Ook een laadpas bestellen voor de elektrische auto’s

Mocht je vaak in het buitenland zijn dan kun je voor €3,50 extra per maand ook tanken bij meer dan 40.0000 tankstations verspreid over Europa. Aanvullende pechhulp kan ook aangevinkt worden. Dan betaal je €6 extra per maand bovenop de kosten voor jouw tankpas. Wanneer je tankt bij onbemande tankstations dan kun je zelfs tot 15 cent korting op de brandstofprijs krijgen. Ben je in bezit van een elektrische auto? Dan kun je ook de laadpas van Tankpas.nl bestellen.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

acht + 6 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0