Een sim only nodig? Check Simpel

Simpel.nl
Een sim only nodig? Check Simpel
Een sim only nodig? Check Simpel

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Heb jij een sim only nodig? Check Simpel want zij bieden super goedkope sim only’s aan. Of het nu een sim only is voor je schoolgaande kinderen of een sim only voor jezelf. Je hoeft niet meer teveel te betalen voor je belkosten. Met een sim only zit je niet met extra kosten voor het afbetalen van een mobiele telefoon. Daarom is Simpel ook zo goedkoop.

Een sim only nodig? Check Simpel voor de beste sim only deals

Is jouw huidige abonnement eigenlijk al verlopen maar heb je geen tijd gehad om een nieuw abonnement af te sluiten? Kijk dan eens wat Simpel te bieden heeft. Je gaat zeker weten minder betalen maar hoeveel dat is hangt af van jouw keuze. Het hangt er ook vanaf wat voor beller je bent. Bel je veel of bel je juist weinig? Voor iedere beller is er wel een geschikt sim only abonnement te kiezen. Dus een sim only nodig? Check Simpel en wie weet vind je daar de beste deal.

Bel je weinig? Dan heeft Simpel daar de ideale sim only voor

Voor degenen die weinig bellen en de telefoon eigenlijk alleen nodig hebben voor een belletje op zijn tijd, die kunnen gaan voor minder belminuten. Voor €2,50 bel je al met Simpel. Daarvoor heb je de beschikking tot 50 belminuten, 500 sms en 250 MB internet. Bel je toch wel dagelijks met je vrienden en familie? Dan ga je een stapje hoger. Dan kun je voor €6 per maand 100 minuten bellen, en 500 sms versturen. Tevens heb je daarbij beschikking tot 1GB internet.

Bel je dagelijks? Ga dan voor onbeperkt bellen

Dat zijn dus geen dure prijzen voor een sim only toch? De beste deal van Simpel onthouden we je ook niet. Want voor €10 per maand kun je zelfs onbeperkt bellen en 500 sms versturen. En voor internet krijg je dan 4GB aan data tot je beschikking. Vooral handig voor degenen die dagelijks hun social media checken. En wat is nu een tientje per maand? Met onbeperkt bellen hoef je dus ook niet bang te zijn dat je soms eens teveel belt. Want je kunt gewoon onbeperkt bellen. Dus daar zul je nooit extra voor hoeven betalen.

Aanbiedingen.com heeft de link naar Simpel al voor je geplaatst. Daar kun je in alle rust het aanbod van Simpel en haar sim only’s bekijken. De genoemde prijzen vallen onder een tijdelijke actie die tot 31 augustus loopt. Dus wees er snel bij.

 

9/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

7 + 12 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0