Een opleiding Stervensbegeleiding volgen?

NHA.nl
Een opleiding Stervensbegeleiding volgen?
Een opleiding Stervensbegeleiding volgen?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Bij NHA kun je een opleiding Stervensbegeleiding volgen. In het leven krijgen we helaas te maken met verlies en einde. En wil jij graag iets betekenen voor andere mensen? Misschien is deze opleiding dan iets voor jou! Het is voor familie, vrienden en geliefden al moeilijk genoeg om degene die komt te overlijden dit te accepteren. Als stervensbegeleider kun jij hier helpen. 

Een opleiding Stervensbegeleiding volgen bij NHA?

Je hoeft geen vooropleiding voor deze opleiding te hebben. Wat vooral belangrijk is dat je empatisch vermogen hebt. Je leert in de opleiding hoe je naasten kunt voorbereiden op een naderend afscheid. Ook kun je de persoon in kwestie die komt te overlijden bijstaan. Als zij nog bepaalde wensen hebben dan kun je ze daarmee helpen. In praktisch en emotioneel opzicht ben jij dus de begeleider. En dat kan zo fijn zijn in verdrietige tijden. Want naasten zitten volop in hun verdriet waardoor zij soms het overzicht niet meer hebben. Zij willen juist de weinige tijd die ze nog rest gebruiken om afscheid te nemen. En dat is logisch.

Als stervensbegeleider biedt je troost en praktische en emotionele hulp

Omdat iedere situatie anders is en uniek op zich leer jij in deze opleiding hoe je daarmee om kunt gaan. Over de naderende dood wordt niet graag gesproken laat staan dit gegeven feit te accepteren. Daar kom jij dan bij kijken. De opleiding is geschikt voor een ieder die een helpende hand wil bieden bij stervensbegeleiding. Ook kan het geschikt zijn voor mantelzorgers. Je kunt na het behalen van deze opleiding zelfs een eigen praktijk starten. De duur van deze studie bedraagt 9 maanden. En nu krijg je bij NHA.nl zelfs 50% korting. Je kunt het bedrag van €399 ineens betalen, of kiezen voor maandelijkse termijnen van €49.

Erkende opleiding

De opleiding is erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dus dit diploma is erkend. Je mag in je eigen tempo studeren, vooral handig als je overdag werkt, geen druk dus. De lessen worden digitaal aan je verzonden maar ook per post. Je wordt tevens persoonlijk begeleid door een deskundige docent. Dit kun je doen via een online leeromgeving. Ook handig voor als je met vragen omtrent je studie zit. Beluister video’s en lessen online, en houdt contact met mede opleiders.

Aanbiedingen.com heeft de link naar de website van NHA.nl hierboven geplaatst. Als je daar op klikt kom je direct op de website van NHA.nl terecht. Hier kun je ook andere opleidingen bekijken die geboden worden. Kies je gratis cadeau bij inschrijven. Je kunt dit 15 dagen gratis op proef nemen. En slaag je niet? Dan krijg je je lesgeld terug.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

19 − 5 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0