Een huurauto bij Sunny Cars All-Inclusive huren?

Een huurauto bij Sunny Cars All-Inclusive huren?De zomervakantie is bijna in zicht en we vliegen weer massaal naar het buitenland. En we willen in het vakantieland dan ook graag de omgeving verkennen. Er zijn namelijk zoveel plekken te bekijken. Een dagje naar de kust rijden bijvoorbeeld of een attractiepark bezoeken. Een huurauto bij Sunny cars All-inclusive huren is dan aan te raden. Sunny Cars biedt extra zekerheden. Zo hoeft u nooit extra verzekeringen af te sluiten en krijgt u daardoor ook niet te maken met extra kosten. Want alles is verzekerd. Loopt u onverhoopt schade op? Of wordt de huurauto zelfs gestolen? Dit is allemaal gedekt wanneer u een huurauto bij Sunny Cars heeft geboekt.

In elk land een huurauto bij Sunny Cars All-Inclusive huren

En dat is uiteraard wat we willen: Zo min mogelijk gedoe en lekker rond toeren toch? Een auto huren doet u op de volgende manier. U vult onder ophalen de plaats of het land in, geeft vervolgens de ophaaldatum en tijd door gevolgd door de inleverdatum en tijd. Daarop zoekt Sunny Cars in haar database naar beschikbare auto’s. Het meest gekozen is de huurauto op het vliegveld. Wel zo handig als u na het landen uw auto direct kunt ophalen. Elke huurauto is natuurlijk voorzien van een WA verzekering, maar met extra dekking tot en met 7.5 miljoen euro. Deze dekking is gewoon gratis. Wat ook wel fijn is dat u niet hoeft te betalen voor de gereden kilometers.

Ongelimiteerd kilometers rijden op vakantie lekker toch?

Bij de meeste huurauto’s betaalt u vaak voor extra gemaakte kilometers. Bij Sunny Cars hoeft dit niet. Dus u kunt met een gerust hart uw vakantieland van A tot Z bezoeken. U betaalt vooraf dus er hoeft niets achteraf betaalt te worden ook een zorg minder.  Een huurauto bij Sunny Cars is dus aan te raden. Lees altijd even de huurvoorwaarden goed door. Want soms moet u wel een eigen risico ter plaatse betalen. Dit wordt door Sunny Cars weer aan u terugbetaald. Uw medereizigers zijn verzekerd middels een ongevallen inzittendenverzekering. We hopen natuurlijk dat u veilig op plaats van bestemming komt. Maar mocht de nood aan de man zijn dan is de wetenschap dat u goed verzekerd bent wel zo fijn. Bent u zich nog aan het oriënteren voor de vakantie? Bekijk dan ook even de pagina Vakantie en Reizen aanbiedingen. Aansluitend kunt u dan uw huurauto bij Sunny Cars huren samen met Aanbiedingen.com.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

15 + 1 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0