Een 21 daagse rondreis Amerika vanaf €1787

Een 21 daagse rondreis Amerika vanaf €1787Altijd al die trip naar de Verenigde Staten willen boeken? Bekijk dan nu deze fantastische aanbieding. California Dreamin Campertoer bijvoorbeeld. Met een 21 daagse rondreis Amerika vanaf €1787 kunt u verschillende locaties bezoeken. Denk hierbij aan de Grand Canyon of de beroemde brug in San Francisco? En dan ook nog per camper, ideaal naar ons idee. Zo kunt u in alle rust toeren door de staat Californië. De Natuur is overweldigend en lijkt in niets op de natuur in Nederland. Deze reis wordt aangeboden door VakantieXperts.nl.

De California Dreamin Campertour beknopt uitgelegd

En dat is nog niet alles want ook Las Vegas wordt aangedaan. De gokstad waar menigeen al eens een gokje heeft gewaagd. De impressie van Las Vegas vergeet u nooit meer. De 21 daagse trip is al voorbereid. Want de eerste dag vliegt u vanuit Amsterdam naar San Francisco waar u na de lange vliegreis de kans heeft om heerlijk uit te rusten in uw hotel. De dag erna kunt u uw camper ophalen en zal iemand ter plaatse u uitleg geven. Zoals het gebruik van de camper en aansluitende route van San Francisco naar Monterey. U legt daarbij een afstand af van dik 147 kilometer. Ook daar wordt de nacht doorgebracht ditmaal op een camping. In Monterey kunt u zeeleeuwen, zeehonden, otters en nog vele andere dieren spotten. Let op goed op de kust want daar vertoeven de walvissen zich.

Spot de vele zeehonden en walvissen onderweg voor een fantastisch kiekje

Op dag 3 start uw reis vanuit Monterey naar Santa Barbara, hier legt u weer een afstand af van 357 kilometer. Stop onderweg bij Morrow Rock State Park en leg uw picknick kleed maar uit. Ook hier kunt u weer een glimp van zeehonden en zeeotters opvangen. Eenmaal aangekomen in Santa Barbera overnacht u daar om weer uw rust te pakken. De overige dagen zijn dus al voor u besloten. U overnacht 17 nachten op campings op uw rondreis. De start is in San Francisco en u eindigt daar ook weer. Zo zult u onder andere Sequoia National Park, Yosemite Park en Zion National park aandoen. Genoeg dus om de omgeving te verkennen.

Camper apart bijboeken niet bij de reis inbegrepen!

Het aanbod in campers is divers en is dus niet bij de prijs inbegrepen. U kunt bij VakantieXperts.nl terecht voor aanvullende informatie over de soorten campers. Zij staan u graag met gedegen advies ter woord. Waar u ook rekening mee dient te houden is dat de route zoals vastgelegd niet gewijzigd kan worden. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid op de campings die geboekt worden.

Een 21 daagse reis naar Amerika vanaf €1787: Wat is inbegrepen?

Wat is er inbegrepen bij de prijs? Ten eerste uw retourvlucht van Amsterdam naar San Francisco. Een overnachting in een hotel. En 17 overnachting op verschillende campings. De transfer van luchthaven naar uw hotel. Engelstalige routebeschrijving via e-mail en een wegenatlas. De exacte prijs is afhankelijk van de boekingsdatum. Heeft u interesse in deze aanbieding? Klik dan bovenaan dit bericht op de oranje button ” Bekijk de aanbieding” u wordt dan doorverwezen naar de aanbieding.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijftien + 17 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0