€25 korting op thuisstudie?

vrouw die studeertWilt u graag een thuisstudie gaan doen maar weet u nog niet waar? Overweeg dan NHA thuisstudies of cursussen. Want u krijgt nu €25 korting op thuisstudie. Ook hoeft u tijdelijk geen inschrijfgeld te betalen. Bij NHA kunt u kiezen uit allerlei studies voor beroepsopleidingen. Of lijkt het leren van een nieuwe taal u iets? NHA is al 80 jaar een begrip op het gebied van cursussen en studies. 

Studeren in uw eigen tijd en tempo

U leert uiteraard op uw eigen snelheid en kunt altijd 15 dagen op proef iets uitproberen. Als u niet slaagt dan ontvangt u het lesgeld weer terug. Dankzij een thuisstudie kunt u overal leren waar u maar wilt. Op het digitale platform van NHA kunt u terecht met vragen over uw opleiding of cursus. U wordt dus persoonlijk begeleid dat is wel zo fijn. Soms zitten we vast in een bepaald beroep en willen we iets anders gaan doen.

€25 korting op thuisstudie?

Dus gooien we het roer om en kiezen we voor een studie die compleet anders is. Of u nu tandartsassistente wilt worden of bloemist het kan bij NHA.nl. En nu met de Black Friday deals kunt u €25 korting ontvangen op een thuisstudie. Dat scheelt weer in de leskosten. Soms zijn we gewoon toe aan iets nieuws op het gebied van werk, maar ook qua hobbies. Jezelf blijven ontwikkelen is natuurlijk alleen maar goed. Bent u creatief maar weet u niet wat u allemaal kunt doen? Bij NHA weten ze daar het antwoord op. Doe bijvoorbeeld eens een cursus aquarelleren of een cursus bloemschikken.

Altijd al iets met fotografie willen doen?

Een fotografie cursus is ook een gewilde cursus onder cursisten. U kunt zelf zoeken in de verschillende categorieën en er zit dus altijd wel iets van uw gading bij. En omdat u uw eigen tempo bepaalt maakt u de opleiding of cursus af wanneer u maar wilt. Geen druk of pressie maar gewoon rustig aan. Interesse gekregen voor deze aanbieding? Klik dan bovenaan deze pagina op de link, en wij sturen u naar de website van NHA.nl toe. Aanbiedingen.com is dé website voor allerlei aanbiedingen. Van thuisstudies tot en met vakantie trips.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

20 + 18 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0