€10,- Kortingscode bij Durlinger schoenen beschikbaar

 €10,- Kortingscode bij Durlinger schoenen is per heden beschikbaar. Sla munt uit deze actie en bestel extra voordelig online schoenen voor het totaal gezin. Op dit moment is nagenoeg iedereen ‘bijna’ verplicht thuis en kan online shoppen als een familie activiteit worden gedaan. Mama, papa en de kinderen kunnen dan lekker zitten en mekaar adviezen geven over wat of wat juist niet past. Na de keus gemaakt te hebben staat bij het afrekenen u nog een verrassing te wachten, want met gebruik van een speciale code krijgt u een €10,- korting.  durlinger logo  

€10,- Kortingscode bij Durlinger schoenen beschikbaar

Tot en met 30 april 2020 wordt u namens Durlinger Schoenen in de gelegenhid gesteld om een extra korting te genieten bij online shoppen. U krijgt met gebruik van de code: 745124 , een korting van €10,- op uw bestelling. Natuurlijk is er wel een voorwaarde aan gekoppeld. Uw online bestelling moet een totale waarde van tenminste €49,- hebben. Ook heeft deze actie geen betrekking op reeds afgeprijsde artikelen. U krijgt deze korting dus in principe bij de aankoop van de’nieuwe’collectie.

Durlinger schoenen huisvest vele merken

Bij Durlinger Schoenen komt het totaal gezin aan zijn/haar trekken. Daarover valt niet te twijfelen. Het assortiment voor dames, heren en de kinderen bestaat uit een verzameling van merken die allemaal heel gewild zijn. U mag kiezen uit merken waaronder: Nike, Timberland, Esprit, Ecco, Develab, Wolky, Geox, Tamaris, Marco Tozzi, Gabor, Wolky en Rieker ( dit merk heeft een eigen Rieker Online Shop). Daarnaast vindt u bij Durlinger Schoenen ook nog een verzameling aan merken die exclusief daar te halen zijn. Deze merken zijn: DSTRCT, IK-KE en MOOY.

Online shoppen bevorderen

In deze moeilijke periode is het beste om vanuit uw veilig hagje de situatie te overzien en stappen te ondernemen. Met de huidige technologie is het aan te bevelen om van uw huis uit zaken te doen. Durlinger schoenen beseft dat u op den duur toch schoenen en accessoires nodig gaat hebben. Vandaar dat het van enorm belang is dat de online winkel van Durlinger schoenen optimaal draait. Nog een pluspunt is dat u bij online shoppen alles GRATIS toegestuurd krijgt en ook nog GRATIS mag retourneren in geval van een probleempje. Durlinger schoen, nog steeds ‘The Shoe Family’. Aanbiedingen.com mag u dagelijks blijven volgen. U zult de allerbeste acties tegenkomen en dat vanuit uw luie stoel. Alles gaat nu digitaal, dus probeer dat ook op te volgen. Ga nu vooral minder uit huis en let op uzelf en de uwen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

15 − 1 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0