Verlopen€10,- Korting op huur Samsung Quickdrive bij Skala.nl

Skala.nl
€10,- Korting op huur Samsung Quickdrive bij Skala.nl
€10,- Korting op huur Samsung Quickdrive bij Skala.nl

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Een huis of appartement is niet zo moeilijk in te richten. Tenminste als je de middelen voor hebt. Het is altijd goed als je alles in huis hebt en zo een gemakkelijk leventje kunt leiden. Helaas zijn we niet allemaal even financieel sterk om het  allemaal aan te schaffen. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden voor degenen die dat niet in één keer kunnen ophoesten. Skala.nl zorgt voor degenen die dat niet kunnen aanschaffen. Bij Skala.nl kan je nagenoeg alles huren wat elektrische apparaten betreft. Van TV’s naar PC’s, Laptops, wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers, Vaatwassers en veel meer. Alles te huur tegen zeer scherpe tarieven en je mag ook nog op kortingsacties verwachten. Zoals nú het geval is op de Samsung Quickdrive wasmachines.  Je krijgt nu €10,- korting op de huur  van een Samsung Quickdrive bij Skala.nl. Even verder lezen en ontdekken wat de deal inhoudt.

Samsung QuickDrive

€10,- Korting op huur Samsung Quickdrive bij Skala.nl

Is je wasmachine stuk? Ben je nu niet bij kas om een nieuwe aan te schaffen? Dan maar huren. Skala heeft een heel mooie Samsung Quickdrive Wasmachine voordelig te huur. De eerste 3 maanden mag je slechts €10,- in de maand betalen ( bij een huurcontract van tenminste 5 jaar). Daarna betaal je wel de normale huuprijs van € 37,95 in de maand. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2020, dus gedurende deze periode een contract afsluiten om van het voordeel te profiteren.

Waarom de Samsung Quickdrive wasmachine huren?

Dat leggen we je nu dan even snel uit. De Samsung Quickdrive wasmachines zijn zeer elegant gebouwd, maar zeer simpel in gebruik. Je wasjes worden met plezier gedraaid zonder al te veel water en stroom te gebruiken. Ze zijn in feite uiterst zuinige wasmachines, dat is te merken aan de energielabel ( A+++). En dan ook nog de QuickDrive functie. Deze functie maakt dat het wassen extra snel kan geschieden. Je was wordt 2 keer zo snel gedaan met 20% MINDER gebruik van energie. De Super Speed maakt dat je de was dagelijks tot 34% sneller kan doen( wastijd van 39 minuten). Het heeft een vulgewicht van 9 kg en ook een geluidsniveau van 49dB. Deze punten zijn genoemd zodat je een beeld kan vormen over hoe deze wasmachine precies werkt. De Samsung QuickDrive wasmachine kent echt veel handige mogelijkheden. Even goed doorlezen en bestellen.

Skala heeft altijd een goede deal

Huren bij Skala.nl kent niets anders dan voordelen. Je huurt sowieso de nieuwste producten uit een groot assortiment (allemaal A-merken). Daarnaast betaal je een klein bedrag per maand voor een grote aanschaf. Ook over de service na huur hoef jij je geen zorgen te maken. Je krijgt namelijk een 100% servicegarantie op al de apparaten die in de huur zitten bij Skala.nl.

In deze moeilijke tijd is het niet altijd mogelijk om direct te kopen. Huur dan voor een bepaalde periode bij Skala.nl. Aanbiedingen.com weet dat de nood soms hoog is en brengt je dan in contact met het juiste verhuurbedrijf, in deze Skala.nl.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 − 13 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0