e-Sim is eindelijk beschikbaar in Nederland bij deze provider

Telefonie

Reacties uitgeschakeld voor e-Sim is eindelijk beschikbaar in Nederland bij deze provider

e-sim

Als u een nieuw abonnement afsluit zult u normaalgesproken moeten wachten op uw simkaartje. Dat duurt meestal drie tot vijf werkdagen en dat is natuurlijk niet prettig. U wilt het liefste direct beginnen met bellen, sms’en én vooral ook internetten. Gelukkig wordt dit een stukje gemakkelijker. e-Sim is nu eindelijk beschikbaar in Nederland. Op moment van schrijven is T-Mobile de enige aanbieder. De iPhone van Apple is ook het enige toestel in Nederland die de e-Sim ondersteunt.

De e-Sim

Bellen zonder simkaart wordt de toekomst. De simkaarten zijn in de loop der jaren steeds kleiner geworden, maar nu gaat het dus helemaal verdwijnen. Momenteel is de e-Sim alleen nog maar beschikbaar voor de iPhone van Apple. Alleen de nieuwste smartphones ondersteunen dit: vanaf de iPhone XS (Max), XR en nieuwer. Overigens ondersteunen de Pixel-smartphones van Google dit ook (vanaf de Pixel 2). Echter is deze smartphone niet verkrijgbaar in Nederland.

Zeer beperkt

De e-Sim kent een zeer trage start. Het is nog maar beperkt verkrijgbaar in Nederland: slechts een provider biedt het aan én er zijn maar drie smartphones waar het überhaupt mee kan. Als u beschikt over een Android-smartphone kan het dus sowieso niet. Een bedrijf moet natuurlijk de eerste stap maken en ditmaal was dat weer Apple. Hopelijk zullen er straks ook nog verscheidene andere smartphonefabrikanten volgen. De voordelen spreken immers voor zich: u kunt direct van start met uw nieuwe abonnement.

Nieuw abonnement afsluiten?

Wilt u wel graag een nieuw abonnement afsluiten met e-Sim? Dan kunt u kiezen voor T-Mobile. Daarvoor kunt u onze handige telecomvergelijker raadplegen. In de telecomvergelijker kunt u gemakkelijk en snel aangeven wat voor u van belang is. Zo kunt aangeven hoeveel belminuten u graag wilt, hoeveel internetdata u nodig heeft en wat voor type internet u graag wilt. Heeft u nog vragen met betrekking tot onze aanbiedingen? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen we u graag.