€ 15,95 p/mnd voor 24 maanden Libelle !

Sanoma loopt nu heel goed om het jaar  te starten. Er wordt campagne na campagne gelanceerd en allemaal heel voordelig. Allemaal tijdschriften die veel betekenen voor de lezers krijgt u tegen extra scherpe tarieven. Natuurlijk gaat u wel een abonnement moeten sluiten op uw favoriete blad. Voor de fanatieke lezers zoals u, is dat zeker van groot belang. U kunt het lezen van uw favoriet blad dus veiligstellen tegen een scherp tarief per maand voor een langere periode. Neem het blad Libelle bijvoorbeeld. Kies het blad en betaal € 15,95 p/mnd voor 24 maanden Libelle! Dit is ongetwijfeld een deal om naar te kijken. Libelle

€ 15,95 p/mnd voor 24 maanden Libelle !

De komende periode is Sanoma bezig met een bepaald model om tijdschriften & magazines voordelig aan de klanten te brengen. Het loopt onder de campagne-naam ‘Always-on’ en garandeert op verschillende abonnementen leuke kortingen. Ook het blad Libelle kunt u over langere periode voordeliger vastleggen. Aan te bevelen is om een abonnement voor 24 maanden te nemen voor € 15,95 p/mnd. Normaliter zou u € 19,31 p/mnd betalen voor 24 maanden Libelle tot aan huis ( goed voor 108X Libelle). U bespaart over de 24 maanden € 80,64 door simpelweg nú een abonnement tijdens de Libelle Always-on campagne te selecteren.

Libelle, méér dan gewoon een blad

Veel tijdschriften en bladen zitten vol informatie, maar kunnen geen levens beïnvloeden. Libelle daarentegen inspireert u op verschillende manieren, raakt levens en laat u ook wel lachen. Wat mag u verwachten van Libelle? Wekelijks mag u informatie op ‘t gebied van wonen, tuinieren, mode en zelfs culinaire inspiratie halen uit dit blad. Libelle zorgt ervoor dat u altijd een inspirerende interview mag lezen of een interview die herkenbaar is aan een situatie die u heeft meegemaakt. Daarnaast is er ook altijd een grappige rubriek om het ijs te bereken en de lachspieren flexibel te houden.

Digitaal lezen inbegrepen

Kiest u voor dit abonnement? Dan geniet u nog een extra erbij. Het kan voorkomen dat u vanwege uw werk of vakantie gedurende periodes niet thuis bent. Dan is de kans groot dat u bepaalde edities gaat missen. Of toch niet? In dit geval niet, want u krijgt de optie om digitaal lezen GRATIS te genieten. U download de app Tijdschrift.nl digitaal op uw tablet en telefoon en voila … u heeft Libelle op uw mobiel & tablet. Op deze manier heeft u Libelle onderweg en zelfs wanneer u op vakantie bent. Bekijk ook andere aanbiedingen op tijdschiften & magazines. Er zit vast wel iets voor u tussen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × drie =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0