Dyson V8 Absolute Steelstofzuiger €349

Dyson V8 Absolute Steelstofzuiger €349
Dyson V8 Absolute Steelstofzuiger €349

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Is jouw stofzuiger kapot en heb je een nieuwe nodig? Overweeg dan de Dyson V8 Absolute Steelstofzuiger €349. De stofzuigers van Dyson staan bekend als één van de besten. Want deze stofzuigers hebben een enorme zuigkracht en je hebt geen stofzuigerzak ervoor nodig. Ze zijn handbaar en goed te bedienen.

Dyson V8 Absolute Steelstofzuiger €349

Dierenliefhebbers zijn er vooral over te spreken. Want ze zuigen alle dierenharen in een oogwenk op. En omdat dit model snoerloos is kun je er overal mee komen zonder steeds de stekker in het stopcontact te doen. In vijf uren kun je de Dyson V8 Absolute steelstofzuiger weer opladen. Wat tevens erg handig is is dat je deze steelstofzuiger ook als handstofzuiger kunt gebruiken. Ideaal als je de auto wilt stofzuigen.

Vrij lichte steelstofzuiger met zijn 2,6 kilo gewicht

In principe kun je 40 minuten lang stofzuigen met deze stofzuiger. Als je de max stand continue gebruikt haal je de 40 minuten overigens niet. Er zit een combi zuigmond en kierenzuigmond bij. De Dyson V8 Absolute Steelstofzuiger weegt 2,63 kilo dus is niet heel zwaar. Het Hepa filter zorgt er voor dat 99,97% van de stofdeeltjes tegengehouden worden. Dus een uitkomst voor mensen die allergisch zijn of hooikoorts hebben.

Een dure stofzuiger maar dan heb je ook wat

Nu is de Dyson stofzuiger niet heel goedkoop, ze zijn erg prijzig zelfs. Maar gaan lang mee en staan voor kwaliteit. De Miele stofzuiger staat ook bekend als goede en degelijke stofzuiger. Maar de Dyson is daarentegen snoerloos, dus handiger in gebruik. Wel is het zo dat de Dyson stofzuiger meer geluid maakt dan andere stofzuigers dus daar moet je tegen kunnen. Ben je benieuwd naar deze Dyson V8 steelstofzuiger? Klik dan op bekijken en je komt op de juiste pagina van Bol.com. Ondertussen kun je op Bol.com ook andere stofzuigers bekijken.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijftien − 6 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0