Profiteer van de beste deals en bespaar

VerlopenDonald Ducken + extra Vakantieboek v.a. €7,95 p/mnd (eerste 5 maanden)

Magazine.nl

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Soms wil je gewoon even lekker in een gemakkelijke stoel zitten of liggen, lezen en lachen. Gewoon een beetje opvrolijken door een grappig verhaal. Wat denk je van de verhalen van Donald Duck? Die gast beleeft altijd samen met zijn familie de raarste en grappigste avontuurtjes. Dat kan jij de komende 12 maanden elke ook week ervaren. Gewoon lekker Donald Ducken en ontvang een extra Donald Duck Vakantieboek v.a. €7,95 per mnd ( eerste 5 maanden) en de resterende maanden €14,75 per maand. Ready om te gieren? 

cover dd vakantieboek

Donald Ducken + extra Vakantieboek v.a. €7,95 p/mnd (eerste 5 maanden)

Maak kennis met Donald Duck en diens familie. Met een jaar abonnement zal je heel veel spannende en vooral grappige avonturen beleven. Donald Duck heeft de zorg over zijn 3 neefjes samen met Katrien en oom Dagobert. Ze verblijven in Duckstad en moeten vaker de snode plannen van de Zware jongens verijdelen die de bewoners het moeilijk maken. Natuurlijk ontbreken tijdens deze wilde avonturen de nodige grappige ongelukjes niet.

Daarnaast zijn er ook leuke puzzels te vinden in ’t blad, waarbij Donald samen met zijn vriend Mickey mysterieuze zaken oplost. Pak verder ook de beste moppen uit de moppentrommel en laat je lachspieren aardig bewegen. Ben je al bekend met Willies Wondere Wereld? Nog niet? Maak dan ook gelijk kennis. Ook nog iets belangrijks, de neefjes zijn trouwe woudlopers en wensen het Handboek van de Jonge Woudlopers met je te delen. Heel veel te halen uit dit abonnement.

Donald Duck Vakantieboek 2020

Als extra krijg je de speciale abonnee-editie bij een abonnement op Donald Duck. Deze heet het Donald Duck Vakantieboek 2020. Je mag samen met Donald, diens familie en zijn vrienden uit Duckstad de vakantie vieren. De speciale editie bestaat uit 144 pagina’s met zonnige strips, puzzels en ook spelletjes. het is zeker aan te raden. Mis het dus niet

De actie waarbij je het Donald Duck Vakantieboek 2020 als extra bij krijgt loopt tot en met 30 juni 2020. Let wel: het Vakantieboek wordt vanaf 17 juni 2020 verstuurd. Eerder niet. Verder loopt de levering 4-5 weken of  zolang de voorraad strekt. neem dus nota hiervan.

Aanbiedingen.com moest deze actie plaasten, want velen van ons hebben de nodige ontspanning nodig in ons leven. Lach een beetje om de grappige dingen die Donald Duck en gevolg meemaken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 + zestien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0