Donald Duck Always-on vanaf €11,95 /mnd

Magazine.nl
Donald Duck Always-on vanaf €11,95 /mnd
Donald Duck Always-on vanaf €11,95 /mnd

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Houdt je van lezen? Moet er een beetje humor aan gekoppeld zijn? Dan is de Donald Duck Always-on vanaf €11,95 /mnd het abonnement die jij zal willen afsluiten. Met Donald Duck en zijn familie is het altijd lachen en gieren. Vooral in deze periode is het aan te raden om een beetje tijd te nemen en te genieten van de kleine dingen van ‘t leven. Een goed tijdschrift en een drankje bijkomen vanm de dag is er bijvoorbeeld eentje van. Kies voor een abonnement op het weekblad van Donald duck en profiteer zo van de extra’s.

Donald family

Donald Duck Always-on vanaf €11,95 /mnd

Weet jij wat pas leuk gaat zijn? Niet? Hier een suggestie! Ontvang iedere week het vrolijkste weekblad van Nederland en beleef de spannende, grappige verhalen van Oom Donald en familie mee. Samen met onder andere zijn neefjes, Katrien, oom Dagobert, de Zware jongens en de rest van Duckstad valt er altijd iets te beleven. Vaker mag je ook samen met Mickey Mouse mysterieuze zaken oplossen, lachen om de grappigste moppen uit de moppentrommel, een kijkje nemen in Willies Wondere Wereld en ook leren uit het Handboek van de Jonge Woudlopers. Meer dan genoeg te doen dus. Nu mag je deze op dit blad abonneren voor slechts €11,95 per maand ( voor 24 maanden). Normaliter zou je voor dit abonnement zo een €14,19 per maand moeten betalen. Snel rekensommetje en je emrkt dat je per maand al €2,24 bespaart. Op het totaal abonnement bespaar je dus zo een €53,76 over 24 maanden.

 

Totaal Donald Duck pakket

De Donald Duck Always-on komt in een speciaal samengesteld pakket. Het pakket bestaat uit onder andere:

  • 104 edities van Donald Duck
  • 8x Speciale abonnee-editie
  • Digitaal lezen
  • Eenvoudig opzegbaar

Dit alles voor slechts €11,95 per maand. Vooral het digitaal lezen is een echte uitkomst, want dan geniet je ten allen tijde van dit blad. Installeer simpelweg de app op je mobietje of tablet en Donald duck is altijd in je handpalm. Magazine.nl weet wat je nodig hebt en zorgt ook daarvoor. Aanbiedingen.com heeft een neus om zulke deals te vinden, dus blijf ons volgen!

9.5/10 - (2 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

achttien − dertien =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0