Doe mama een VT wonen abonnement cadeau

Doe mama een VT wonen abonnement cadeau
Doe mama een VT wonen abonnement cadeau

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Moederdag is weer op 10 mei dit jaar. En als je nog niet weet wat je haar cadeau wilt doen. Dan weet Aanbiedingen.com het wel. Doe mama een VT wonen abonnement cadeau. Want het omvat dan eigenlijk twee cadeaus. Nu tijdelijk bij een VT wonen abonnement cadeau een VT wonen buitenkleed. Wat is dat zou je denken. Nou dit buitenkleed is bedoeld voor het terras of de tuin. Waar de meesten terrastegels of bestrating hebben kan dit wel opgeleukt worden. En dat doe je met een VT Wonen buitenkleed.

Doe mama een VT wonen abonnement cadeau voor moederdag

Het kleed is van het materiaal kunststof en voorzien van een grijs wit geruit design. De afmetingen zijn 160 x 200 cm en is weersbestendig. Je hoeft het kleed dus niet steeds naar binnen te halen. Je kunt gewoon de terras stoelen en tafel erop zetten. Wij denken dat jouw lieve moeder dit cadeau wel kan waarderen. Vooral als ze graag de woning van tijd tot tijd een make-over geeft. Elke keer als je dan weer bij moeders op zondag komt dan zie je dit prachtige buitenkleed.

Wat biedt het tijdschrift VT wonen?

En natuurlijk het abonnement op VT wonen. Het tijdschrift biedt allerlei prachtige foto’s van interieurs. Maar dat is niet alles, dit tijdschrift biedt boordevol tips op het gebied van restylen van de woning. Wie weet zijn jouw ouders pas geleden verhuist en willen ze de woning mooi inrichten. Dan komt een tijdschrift zoals VT wonen natuurlijk prima van pas. VT wonen laat foto’s en make-overs zien van verschillende stijlen. Zo wordt er bijvoorbeeld een DIY gegeven van een kast of een tafel.

Hoe doe ik? Van renoveren tot prijsvragen

Of doe mee aan prijsvragen waar je prijzen kunt winnen om de woning te renoveren. Artikelen over welke binnenplanten er momenteel hip zijn en uiteraard over de verzorging ervan. Heel veel consumenten willen graag de woning een andere look geven maar weten niet hoe. Daar komt VT wonen dan handig bij kijken. Hoe tover je een saaie slaapkamer om tot een prachtige lounge kamer? Of wat kun je allemaal met verlichting bereiken? Het is allemaal te vinden in het tijdschrift van VT wonen.

Moeder mag 8 maanden lang genieten van VT wonen in de bus

Als je dit cadeau voor moederdag kiest, dan krijgt je moeder naast het prachtige buitenkleed 8 maanden lang het tijdschrift in de brievenbus. Uiteraard is dit tijdschrift ook digitaal te bereiken en te lezen. Heel handig als moeder onderweg is, of tijdens een vakantie. Zo hoeft ze haar favoriete tijdschrift nooit te missen. Dit abonnement van 8 maanden kost normaliter €127,05 maar nu tijdelijk voor €59,95. Bekijk de aanbieding snel door bovenaan dit bericht op de link te klikken. Zo bestel jij razendsnel het moederdag cadeau voor moeder.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

20 − dertien =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0