Digitaal tijdschriften lezen €9,99

digitaal tijdschriften lezen op tabletDigitaal tijdschriften lezen op uw telefoon of tablet? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor u. Neem nu een abonnement op Tijdschrift.nl en ontvang de 1e maand gratis. Daarna kunt u digitaal tijdschriften lezen €9,99 per maand. U heeft de keuze uit meer dan 75 tijdschriften. Deze zijn allen verzameld in de app. Of u nu behoefte heeft aan het tijdschrift Libelle of Panorama. U kunt ze allemaal lezen en dat voor de prijs van €9,99 per maand.

Digitaal tijdschriften lezen €9,99 iets voor u?

Zo voorkomt u ook dat u met papieren tijdschriften blijft zitten waardoor de papierbak steeds voller wordt. Vind u het geen probleem om alles digitaal te lezen? Dan kan digitaal tijdschriften lezen €9,99 iets voor u zijn. U kunt dus overal uw tijdschriften bekijken waar u ook bent. Er kan zelfs tegelijkertijd door vijf lezers gelezen worden. Het kan dus handig zijn voor uw hele gezin. Een los tijdschrift kopen is best wel prijzig. Een los magazine van bijvoorbeeld de Viva kost u al €3,25.

U zit nergens aan vast maandelijks opzegbaar

Maar dankzij Tijdschrift.nl kunt u nu alle tijdschriften lezen voor een vast bedrag van €9,99 per maand. Dat is natuurlijk een stuk goedkoper en het biedt u de gelegenheid om alle favoriete tijdschriften door te bladeren. Wat ook ideaal is dat u het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen. U zit dus niet vast aan een abonnement. Maar omdat er zoveel tijdschriften gelezen kunnen worden voor een betrekkelijk goedkope prijs zal men vast niet snel opzeggen. En als dat wel zo is dan zij dat zo.

Alles is al gedigitaliseerd ook tijdschriften lezen

We doen bijna alles digitaal. We hoeven niet meer zo snel de deur uit. Alles gebeurt online. We shoppen online. We doen onze bankzaken online en lezen gebeurt tegenwoordig online. Daarom komt Tijdschrift.nl dan ook met deze aanbieding. Het is een leuk concept en vooral geschikt voor mensen die het leuk vinden om te lezen. Vroeger hadden we de leesmap, en deze bestaat nog steeds. Er zijn er namelijk ook nog consumenten die een papieren versie van een tijdschrift prefereren. Maar voor degenen die graag online lezen kunt u dus nu digitaal tijdschriften lezen €9,99. Interesse in deze aanbieding? Klik dan bovenaan deze pagina van Aanbiedingen.com. Eenmaal gedrukt op de link? Dan wordt u direct doorverwezen naar de website van Tijdschrift.nl.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 + twaalf =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0