Denim Take Away OPEN32: €59,95

OPEN32 is door de tijden heen gegroeid naar een multibrand fashionstore waar dames & heren hun moie kleding vandaan kunnen halen. Eens gestart met een beschikbare ruimte van 32 m², is deze zaak verworden van een zaak die rib-en jeansmode verkocht maar een een complete fashionstore. Op dit moment staat OPEN32 op ruim 70 locaties in Nederland en België. En het mooie van OPEN32 is natuulijk dat een ieder welkom is, het maakt niet uit wie u bent. Het gaat er allemaal om dat u de laatste mode kunt aanschaffen tegen de beste prijzen. Ook voor de allerlaatste jeans is OPEN32 dé plek om te wezen. Nú extra voordelig tijdens de Denim Take Away bij OPEN32 (jeans vanaf  €59,95).  OPEN32 Tommy Jeans

Denim Take Away OPEN32: €59,95

Vanaf maandag 17 februari 2020 start de Denim Take Away bij OPEN32. Dat betekent dat u jeans uit de voorjaarscollectie mag halen tegen de scherpste prijzen. In feite tegen de scherpste prijzen met een EXTRA FIKSE korting aan verbonden. Alle jeans mogen tijdelijk weg vanaf € 59,95 per paar. Kies uit de beste merken jeans waaronder: Silvercreek, PME Legend, G-Star RAW, Cast Iron en ook Tommy Jeans. Deze namen geven al aan dat u niets minder dan het beste op ’t gebied van jeans mag aanschaffen tegen een zeer gereduceerd tarief. Profiteer van deze actie door uw paar jeasn aan te schaffen( zo gauw als mogelijk).

Slim shoppen bij OPEN32

Bij OPEN 32 vinden dames en heren natuurlijk hun kleding tegen de scherpste prijzen online. Los daarvan zijn mag u genieten van kortingen die regelmatig georganiseerd worden om klanten zoals u nog blijer te maken. Maar OPEN32 doet veel meer om hun trouwe klanten en toekomstige klanten tevreden te houden. U krijgt bij het shoppen persoonlijke service en de nodige adviezen. Alle items die online worden besteld krijgt u via GRATIS VERZENDING geleverd (tijdelijk). Het betalen kunt u voldoen middels AfterPay. Indien er iest mis is gelopen met de bestelling, mag u deze gratis ruilen of retourzenden in de 70 winkels. Maak gretig gebruik van de Denim Take Away! Aanbiedingen.com probeert u elke dag de allerlaatste deal te presenteren. Dit stelt u in de gelegenheid om te besparen op uw aankopen. Maak gebruik van deze mogelijkheid.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0