De nieuwste iPhone SE 2020 bij een abonnement?

apple iPhone SE 2020Apple heeft dan eindelijk de opvolger van de iPhone SE 2020 uitgebracht. Velen zaten hier dan ook op te wachten. Want dit model is goedkoper dan de reguliere Apple toestellen. Wil jij de nieuwste iPhone SE 2020 bij een abonnement bemachtigen? Klik dan op deze aanbieding van GSMWEB.

De nieuwste iPhone SE 2020 bij een abonnement?

De nieuwste iPhone SE 2020 bij een abonnement afsluiten? Lees eerst de specificaties even door. Wie weet heb jij binnenkort al de nieuwste iPhone SE in handen. De iPhone SE kost los overigens €489. Dan heb je er eentje met een opslag van 64 GB. Wil je meer GB? Dan betaal je voor de 128 GB los €539 of voor de 256 GB €659.

Wat heeft deze iPhone SE in vergelijking met de andere modellen?

Apple liefhebbers willen graag een nieuw toestel maar soms is de aanschafprijs een drempel. Met dit nieuwe model hoeft die drempel er niet meer te zijn. De iPhone SE 2020 is voor iedereen toegankelijk. Dit toestel is een combinatie van eerdere modellen. En mag vergeleken worden met de iPhone 8. De camera in dit toestel is voorzien van de portretmodus waar men graag foto’s mee maakt. Overigens is de camera in die nieuwe iPhone SE niet te vergelijken met die van iPhone 8. Deze camera belooft zelfs beter te zijn. Waar de iPhone 11 voorzien is van de nachtmodus heeft dit toestel dat niet, en ook zit de functie Deep Fushion er niet in. Deep Fushion is handig voor foto’s maken bij weinig licht.

De iPhone SE is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Wit, Rood en Zwart. De grootte van het scherm is 4.7 inch.

Geen Face ID op deze iPhone

Ook zit er geen Face ID op de nieuwe iPhone SE, maar dat mag de pret niet drukken. Er kan tevens geen gebruik gemaakt worden van die grappige Animoji , je weet wel de emoji die je van jezelf kunt maken als een soort karikatuur. Nu willen we niemand ontmoedigen om dit toestel aan te schaffen. Want deze iPhone heeft genoeg andere coole functies. Want dit toestel ondersteunt namelijk de ruimte voor twee simkaarten. Ja dual sim dus. Dat betekent dat je bereikbaar bent op twee simkaarten. Handig voor als je een werk telefoon hebt. Die kan dus mooi de kast in.

Maar wel de fysieke home knop

De fysieke home knop die op voorgaande toestellen zat is namelijk teruggebracht in de iPhone SE. En voor de oude Apple fans misschien juist een toevoeging. Waar de nieuwere modellen de fysieke home knop moesten missen. Zit die dus wel op deze iPhone. Het is natuurlijk maar net wat jij het fijnste vindt. Wij als iPhone gebruikers vinden de Home knop dus nog altijd fijn. De iPhone SE 2020 ondersteunt Wifi 6 en 4G. Gebruik maken van snel internet kan dus altijd.

Scherm kapot? Minder kwijt aan reparatie

Wat ook verbetert is zijn de kosten bij een eventuele schermreparatie. Voor de iPhone 8 betaalden we maar liefst rond de €170 voor een nieuw scherm. En voor de nieuwste iPhone 11 modellen zelfs nog meer €221. Dat zijn bedragen waarvan je even schrikt. Dus om dat te betalen voor een nieuw scherm is wel zuur. Maar het goede nieuws is dus dat een nieuw scherm voor deze iPhone je maar €151 kost. Niet dat dat 1,2 , 3 gebeuren zal maar toch. Een beschermende hoes doet al wonderen. En een simpele screenprotector van €15 doet ook heel veel. Bekijk snel de aanbieding op GSMweb.nl en bekijk welk abonnement het beste erbij past. Gemiddeld betalen we €27 per maand aan abonnementskosten. Eenmalig hoeven we dan ook niet bij te betalen. Er wordt een toestelbundel in rekening gebracht en een abonnementsbundel. Bovenaan deze pagina heeft Aanbiedingen.com de link geplaatst. Wanneer je daar op klikt wordt je direct naar de bestelpagina gebracht.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × 3 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0