De meest complete tankpas van Nederland?

Besparen

Reacties uitgeschakeld voor De meest complete tankpas van Nederland?

tankpas aanvragen

Bent u ondernemer en wilt u niet langer met allerlei bonnetjes in uw portemonnee rondlopen na een tankbeurt? Dan kunt u kiezen voor de meest complete tankpas van Nederland via Tankpas.nl. Al uw uitgaven worden verzameld op deze pas en u ontvangt hiervan een verzamelfactuur. Deze kunt u vervolgens eenvoudig inboeken in uw administratie.

Tanken bij alle tankstations in Nederland

Met behulp van de tankpas kunt u tanken in alle tankstations in Nederland. U betaalt nooit meer dan de pompprijs en de pas is ook geschikt voor elektrische of hybride auto’s. Het bedrag kunt u aan het einde van de maand gemakkelijk invoeren in uw administratie. U ontvangt een handige verzamelfactuur, waardoor u geen losse bonnetjes meer hoeft in te boeken.

De voordelen van de tankpas

De tankpas kent ontzettend veel voordelen. Voor het gemak zetten wij dit voor u in een kort overzicht:

  • U kunt tanken bij alle tankstations in Nederland;
  • Geschikt voor zowel brandstofauto’s als hybride of elektrische auto’s;
  • Gemakkelijk uw administratie inboeken met behulp van de verzamelfactuur;
  • De btw eenvoudig terugvorderen;
  • Direct CO2-uitstoot compenseren!

Buitenlandse btw terugvorderen

Reist u ook weleens naar het buitenland en moet u daarom hier tanken? Dan is dat ook mogelijk met behulp van de Europese tankpas. Deze werkt op ruim 45.000 tankstations door Europa. Als u tankt in Luxemburg of België kunt u daarvoor ook een btw-factuur ontvangen. Op die manier kunt u de buitenlandse btw ook terugkrijgen.

Wilt u een tankpas aanvragen?

Wilt u eigen pas aanvragen? Surf dan naar Tankpas.nl. De kosten van de pas bedragen 7,50 euro per maand (exclusief btw). U hoeft alleen maar uw gegevens in te voeren, een unieke pincode en uw kenteken. Voor meerprijs kunt u ook kiezen voor een Europese pas en kunt u optioneel 24/7 pechhulp in Nederland toevoegen. Uw pas aanvragen kost slechts twee minuten van uw tijd.