De beste deal van Simpel voor €10

Simpel.nl
De beste deal van Simpel voor €10
De beste deal van Simpel voor €10

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

De beste deal van Simpel voor €10 voor jouw nieuwe sim only. Hiervoor krijg jij 4GB om te internetten. En kun je gewoon onbeperkt bellen en 500 sms versturen elke maand. Dit alles kost je maar een tientje per maand. Dat is weinig geld voor een sim only abonnement. Dus loopt jouw abonnement af of is deze al afgelopen? Check dan de deal van Simpel.

De beste deal van Simpel voor €10 per maand

Simpel heeft het beste netwerk en is door de Consumentenbond uitgeroepen als Beste uit de test. Als provider bieden zij scherpe sim only aanbiedingen. Je hoeft dus nooit teveel te betalen voor bellen, sms en surfen. Er zijn vele providers met hun sim only aanbiedingen, maar Simpel heeft vaak de goedkoopste sim only abonnementen. Vooral handig voor degenen die niet teveel willen betalen. En dat hoeft ook niet. Betaal jij voor jouw gevoel nu teveel voor jouw sim only? Ga dan eens op zoek naar een goedkopere provider.

Betaal niet teveel voor jouw belkosten: Nergens voor nodig

Er zijn nog veel consumenten die teveel betalen voor hun belkosten. Ze denken daarmee toch dat ze goedkoop uit zijn. Maar meestal betalen ze dan €15 euro voor laten we zeggen 300 belminuten en even zoveel sms. Kijk besparen op een energiecontract levert de consument meer op. Maar als jij nu minder kunt betalen maar er meer voor kunt bellen, sms’en en internetten waarom zou jij dan niet overstappen?

Toestel afbetaald? Ga voor een sim only

De meeste abonnementen duren een jaartje. Dus dat betekent dat na het aflopen van dat jaar jij gewoon weer over kunt stappen. En misschien heb je nog wel een abonnement die eerst gekoppeld was aan een toestelbundel. Dan betaal je toch gauw zo’n €50 per maand. Maar wat nu als het toestel is afbetaald? Blijf je dan zitten bij de provider of ga je eens een nieuwe vergelijking maken? Is jouw toestel nog in topconditie en wil je enkel een nieuwe sim only? Dan scheelt je dat al gauw een paar tientjes per maand.

Blijf vooral vergelijken en dat met verschillende producten. Dan kun je op jaarbasis veel geld overhouden. En daar dus weer wat anders leuks mee doen, of zet de besparing op je spaarrekening. Aanbiedingen.com plaatst regelmatig scherpe sim only deals. Wat je ook kan doen is de sim only vergelijker opstarten. Daarmee kun jij de goedkoopste sim only zoeken.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

10 − 9 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0