De beste deal van Simpel onbeperkt bellen 4GB data €10

Simpel.nl
De beste deal van Simpel onbeperkt bellen 4GB data €10
De beste deal van Simpel onbeperkt bellen 4GB data €10

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wat is de beste deal van Simpel? Als je ongestoord wilt kunnen bellen en internetten? Dan is jouw beste deal van Simpel onbeperkt bellen 4GB data €10 per maand. Daarbij kun je ook nog eens 500 smsjes per maand verzenden. Maar goed meestal maken we gebruik van Whatsapp en dat doen we weer via ons data abonnement of Wifi thuis. Een abonnement hoeft dus helemaal niet duur te zijn.

De beste deal van Simpel onbeperkt bellen 4GB data €10

Dus als jij nog gebruik maakt van een redelijk duur mobiel abonnement? Dan kun je de deals van Simpel eens nader bekijken. Je kunt ten opzichte van je verouderde abonnement dus best wel wat besparen. Vaak sluiten we een abonnement af bij een toestel. Maar als het toestel eenmaal is afbetaald dan zullen we niet direct ook kiezen voor een nieuw toestel. Een gemiddelde telefoon gaat immers wel vijf jaar mee.

Dankzij Wifi thuis niet veel data nodig buiten

Dan is in dat geval een sim only een goede keuze. Want hier betaal je enkel voor de mobiele kosten. Dus voor bellen en internet. En dan is een tientje per maand best wel goedkoop. De geboden data bij dit abonnement is voor de meesten meer dan voldoende. Dat komt omdat we thuis direct overgaan op ons Wifi netwerk. Dan besparen we daarmee op ons dataverbruik.

Bundels gelden in Nederland en de EU

Je kunt bij het aangaan van een nieuw sim only abonnement ook je huidige nummer meenemen. Dat is wel zo handig, en dat kun je aangeven tijdens het overstapproces. Wil je een nieuw nummer? Ook geen probleem. De bundels van Simpel gelden in Nederland en de rest van EU. Dus op vakantie even met het thuisfront bellen? Dan kost het je gelukkig niks extra. Controle houden over je kosten kun je ook instellen bij Simpel.

Interesse in een sim only? Check dan de beste deal van Simpel onbeperkt bellen 4Gb data €10 of één van de andere bundels. Aanbiedingen.com heeft de link alvast voor je geplaatst naar Simpel.nl. Wil je meerdere sim only’s vergelijken? Dat kan ook dan gebruik je simpelweg onze sim only vergelijker.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 + veertien =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0