VerlopenDamesmodel E-Bike te koop bij AD Webwinkel (38% discount)

Damesmodel E-Bike te koop bij AD Webwinkel (38% discount)
Damesmodel E-Bike te koop bij AD Webwinkel (38% discount)

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nederlanders houden van fietsen. Het maakt niet uit naar waar, we vinden wel een manier om naartoe te fietsen. Natuurlijk moet je dan wel dé perfecte fiets hebben om de tocht te voltooien. Daar heeft AD Webwinkel de perfecte fiets voor. Probeer de E-Bike van Stella, geniet vanaf het opstijgen en afstijgen van een goede rit. Het Damesmodel E-Bike is te koop bij AD Webwinkel  tegen een leuke kortingsprijs(38% discount). De Stella Vicenza e-bike haal je nú voor €1489,- in plaats van €2399,-. Dit is pas een goede deal!

vicenza superior nero heren dames

Damesmodel E-Bike te koop bij AD Webwinkel (38% discount)

Deze e-bike (Stella Vicenza) is bestemd de dames die een mix van stijl en comfort willen hebben. Dames, ontdek het drukke stadsleven en/of het bos met deze er-bike. De Vicenza Superior FDRT leent zich perfect voor alle trips. Door de grote accu en de sterke motor kan je gemakkelijk rusten als je moe bent van het trappen. Ook is het prima te gebruiken als je niet tegen de wind in wilt trappen of als je sneller op een plek wenst aan te komen zonder bezweet te raken. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen. De e-bike voldoet aan alle wensen die jij als fietser zou willen.

Nachtfietsen met de Stella Vicenza e-bike

Een trip in de avond is prima te maken met de Stella Vicenza e-bike . De bevestigde ledverlichting geeft de garantie dat jij goed zichtbar bent. Op deze e-bike is het zien en gezien worden. Het is dus veilig om in de avond of op donkere dagen op je e-bike te stappen, zonder te vrezen voor minder goede zichtbaarheid.

Stella e-bikes zijn snel. Hoe staat het met ’t afremmen? De Stella Vicenza e-bike heeft hydraulische schrijfremmen die zichzelf afstellen en de slijtage compenseren. Ook zijn er aan het stuur leren handvaten bevestigd die voor een extra grip zorgen.

Stella Vicenza e-bike in 3 verschillende framematen

De Stella Vicenza e-bike is een dames model. Dat wilt niet zeggen dat het een standaardmodel is. Er zijn natuurlijk mensen die allemaal anders gebouwd zijn. In dit geval leggen we de focus op de lengte. De Stella Vicenza e-bike is te krijgen in 3 formaten ( verdeeld naar de lengte) nl:

  • Small- Lichaamslengte 1,62m- 1,73m
  • Medium – Lichaamslengte 1,71m- 1,83m
  • Lengte- Lichaamslengte 1,83m- 1,93m

Met deze verdeling hoopt Stella alle dames te voorzien van een degelijke, stoere e-bike. Twijfel niet en bestel jouw Damesmodel E-Bike bij AD Webwinkel.

Krijg je garantie op de Stella Vicenza e-bike?

Op alle Stella fietsen krijg je garantie. Dat is gewoon de ‘policy’ van het bedrijf. Je krijgt tot 5 jaar garantie op de Stella Vicenza e-bike, 3 jaar garantie op de accu & motor. Daarnaast heb je ook 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de overige losse onderdelen.

Wat houdt de garantie in? De garantie bij Stella houdt in dat alles kosteloos wordt gerepareerd tot aan huis ( binnen afgestemd termijn). Gedurende de garantieperiode rekent Stell géén voorrijkosten. De fiets wordt rijklaar geleverd( op maat afgesteld en al) en hoef jij dus nergens aan te denken, behalve naar waar je gaat rijden natuurlijk.

Levering van je Damesmodel E-Bike

In verband met de COVID-19 pandemie zijn er wel wat wijzigingen in het leveringsbeleid. Bij het leveren tot aan huis worden de richtlijnen zoals gestelld door het RIVM stipt nageleefd. Nu mag je vanwege de drukte rekenen op een leveringstijd van 2-3 weken ( tot aan huis).

Aanbiedingen.com weet dat velen smachten naar een stukje beweging en ontspanning. We zijn allemaal naar ons gevoel te lang thuis en zouden graag even eruit willen. Plan dan een fietstocht en ga lekker ontspannen, of haal de boodschappen vanaf nu op de fiets.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × 2 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0