VerlopenDaka geeft 20% korting op ALLES!

Daka geeft 20% korting op ALLES!
Daka geeft 20% korting op ALLES!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Sporten is nú nog belangrijker gebleken voor ons lichaam. De huidige situatie leert ons dat we gezonde moeten eten en moeten bewegen op een verantwoorde manier. Dat betekent dat we moeten letten op de manier van bewegen en wat we aandoen. Kleding is een heel belangrijk aspect, omdat het lichaam goed beschermt en comfortabel moet zijn tijdens het sporten. Daka komt daar heel goed in. Als ‘t sporten gaat is Daka dé online sportwinkel die voorziet in haast alles. Dan weet u dat ook weer. Momenteel geeft Daka 20% korting op ALLES, het totaal assortiment mag weg voor 80% van de normale prijs. Ga je even checken?

DAKA winkel

Daka geeft 20% korting op ALLES!

De 20% korting op ALLES actie van Daka loopt in principe al een tijdje.  En het mag best wel een succes genoemd worden. Echter is Daka van mening dat veel meer mensen mogen profiteren van deze actie. Ben je op zoek naar kleding voor thuissport, (verlate) wintersport of andersoortige sporten? Bekijk dan online het assortiment van Daka en bestel. Het totaal gezin komt aan zijn of haar trekken. Ideaal om nog een gezinsmoment van te maken. Wel met een EXTRA voordeel, want ALLES mag voor 20% MINDER weg.

A-merken opgenomen in het assortiment

Daka heeft kleding & accessoires voor verschillende sporten. Daarbij denken we aan sporten waaronder voetbal, hockey, tennis, running en wintersport. Om ervoor te zorgen dat de goederen van goede kwaliteit zijn, heeft Daka uitsluitend A- merken opgenomen in het assortiment. Je mag A-merken zoals Asics, Adidas, Nike, The Horth Face, Wilson, Napapjiri, Björn Borg en anderen verwachten. Dat noemt men pas kwaliteit.

Bestel & Haal snel op

Nu wilt een ieder snel op straat om spullen te halen en dan weer heen te gaan. Dat begrijpt Daka ook. Vandaar dat Daka een manier heeft gezocht om het proces te versoepelen. Normaal zou je via PostNL de order ontvangen. Door de toenemende drukte duurt het tussen de 1-7 werkdagen om de pakketten te leveren. Selecteer bij het bestellen de DAKA Bestel & Haal Op-service. Dat garandeert dat je de items binnen 1-3 werkdagen de spullen mag ophalen. Jouw pakket wordt met alle zorg voor u uitgezocht en klaargelegd op de aangegeven afhaaldag ( ma t/m za tussen 12:00 uur en 16:00 uur). Binnen 5 minuten ben je weg met je bestelling.

Weer zo een leuke deal die je ziet op aanbiedingen.com. Bekijk deze website dagelijks en profiteer van de deals die geplaatst worden.

9/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijftien + 18 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0