Cursus Weddingplanner voor €269

cursus weddingplanner voor €269Wilt u het in 2020 over een compleet andere boeg gooien? Geen plezier meer in uw huidige baan? Misschien is de cursus weddingplanner voor €269 een opstap naar een andere toekomst. In deze cursus leert u hoe u kunt werken in de trouwsector. Huwelijken worden er dagelijks gesloten. Liefdesparen die hun jawoord aan elkaar geven. En daar mag u getuige van zijn. Omdat het organiseren van een huwelijk een heel plan omvat vragen de meesten om een Weddingplanner.

Cursus Weddingplanner voor €269

Een weddingplanner leidt het aankomende huwelijk in goede banen. En daarvoor is een persoon nodig met de juiste leiderschapskwaliteiten. Bij een huwelijk staat planning voorop. De locatie is van uiterst belang, welke bloemen worden er gebruikt. De voorkeuren van het koppel worden doorgenomen. En dat doet u als weddingplanner. U regelt alles van A tot Z. En zeg nu zelf wie wil er nu niet dagelijks omringt worden door romantiek en liefde? Een cursus Weddingplanner voor €269 als investering in uw toekomstige baan is niet eens zo duur.

Les van professionals en verschillende cursus locaties door Nederland

U krijgt les van professionals die het vak al uitoefenen. De cursus is praktijkgericht en altijd in de buurt te volgen. Er zijn zes locaties waar u kunt deelnemen aan de cursus. Te weten in: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Breda en Utrecht. Het omvat wel verschillende data waar u kunt starten. In zes lessen met een tijdsduur van 3 uren kunt u uw diploma voor Weddingplanner behalen.

Volg eerst een proefles

Lijkt de cursus Weddingplanner voor €269 u wel iets? Klik dan op de link die Aanbiedingen.com hierboven naar NHBO studies heeft geplaatst. Eenmaal aangekomen op hun website kunt u de aanvullende informatie lezen. U kunt zelfs een proefles volgen om te bekijken of deze cursus iets voor u is. Een weddingplanner staat altijd paraat voor het koppel dat gaat trouwen. U bent coach, en tegelijkertijd een steun en toeverlaat. Als dit u aanspreekt dan kan dit de juiste carrière switch zijn. In januari houdt het NHBO ook open dagen. U bent van harte welkom om deze bij te wonen. Als u zich tijdens deze dagen inschrijft online of op locatie. Dan ontvangt u zelfs tot 30% korting op het lesgeld. De korting geldt voor online inschrijven van vrijdag 17 januari tot en met zondag 19 januari 2020!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen.com
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0