Collectie horloges Hot&Tot uitgebreidt met meerdere modellen

Het is soms heel fijn om unieke accessoires te hebben en ook nog Nederlandse ondermers te steunen. Voor degenen die van horloges houden is HOT&TOT er om u een andere kijk te geven op designs van horloges. De vraag wordt steeds groter naar duurzame en toch stijlvolle producten. Het milieu moet gekoesterd worden, vandaar dat mensen kiezen voor producten die worden gemaakt op een duurzame manier. HOT&TOT brengt u helemaal in die wereld. Ze maken horloges op de hand van hout (resthout) en gebruiken de mooiste designs. Daarnaast wordt tijdens de productie geen gebruik gemaakt van kunstmatige stoffen(vrij van giftige stoffen). Ook maken ze zich sterk voor het milieu, want voor elke verkochte horloge wordt er een boom geplant. Steun dus de zaak en plant een boom! HOTT 20180205 00003 klein

Uitbreiding collectie horloges bij HOT&TOT.nl

HOT&TOT.nl heeft een unieke en steeds ruimer wordende collectie aan handmade horloges. Deze week is de collectie zelfs uitgebreidt met maar liefst vier nieuwe modellen. De modellen hebben elk een aparte uitstraling en zijn gemaakt van verschillende houtsoorten. de modellen zijn:

  • Tayga- gemaakt van olijfhout en is daarnaast voorzien van een marmeren wijzerplaat
  • Volea- net als de Tagya gemaakt van olijfhout en heeft ook een marmeren wijzerplaat(het verschil ligt bij het design)
  • Tigano- dit model heft een kast en bandje van zebranohout en is voorzien van een wijzerplaat van Tijgeroog
  • Silva- dit model is gemaakt van speciaal donker esdoornhout

Dit zijn dus de vier modellen die recent zijn toegevoegd aan het assortiment. U kunt ook nog altijd kiezen uit de modellen zoals de Sagoni Castano, Amici Nero , Cebra Nero en tal van anderen. De prijzen van deze unieke horloges variëren nog altijd tussen de €79,99 en €99,99. Niet duur voor een aparte unieke horloge. Help een handje mee en plant een boom bij de aankoop van een horloge van HOT&TOT.nl Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × 3 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0