CFH onkruidbrander met gasslang van 5 meter €39,49

onkruidDeze CFH onkruidbrander met gasslang van 5 meter voor €39,49 is dé hulp bij onkruid. Nu we warmere dagen krijgen komt het gratis onkruid ook mee. Niets vervelender dan op de knieën te moeten zitten met een mesje. Het is niet fijn voor de rug om het op deze manier te moeten doen. Daarom is een onkruidbrander ideaal voor het verwijderen van onkruid tussen de tegels.

CFH Onkruidbrander met gasslang van 5 meter €39,49

Nu we meer tijd om handen hebben lonkt de tuin ook naar ons. We brengen avond na avond door in de tuin. Een heerlijke barbecue met het gezin en genieten van de flora en fauna in de tuin is mooi, maar dan zonder onkruid. Met de onkruidbrander verwijdert u deze gemakkelijk en zonder al te veel inspanning. Sommige wortels zijn dik en hardnekkig dus dan is de onkruidbrander een zeer handig hulpstuk in de tuin. De CFH onkruidbrander met gasslang van 5 meter kan dus helpen dit klusje snel te klaren.

Stel zelf uw vlam in door middel van een drukregelaar bij het handvat

Deze onkruidbrander is voorzien van een grote branderkop en wordt geleverd met een gasslang die maar liefst vijf meter lang is. Gasflessen van 5, 10 en 33 kilo passen hier op. Verder is deze onkruidbrander van verchroomd materiaal en het ergonomische handvat zorgt ervoor dat deze goed in de hand ligt. Aan het handvat zit ook een drukregelaar en kunt u de vlam zelf instellen. De temperatuur van de vlam kan ingesteld worden tot 1600 graden. De ontsteking gebeurt handmatig.

Houdt dit apparaat weg van de kinderen

Dit is dus geen apparaat dat in kinderhanden terecht mag komen. Met de onkruidbrander kunt u zelfs uw barbecue kolen aansteken zo sterk. De gasfles kan ook bij een bemand tankstation gekocht worden voor als u snel een gastank nodig zou hebben. Het beste is om de onkruidbrander te gebruiken wanneer het droog is. U hoeft de onkruidbrander er maar enkele seconden op te richten. En het onkruid zal door de hittegolf beschadigen waardoor het afsterft. Een dergelijke onkruidbrander hoeft dus niet duur te zijn. U schaft het eenmalig aan en heeft er elke zomer weer profijt van. U kunt ook voor een elektrische onkruidbrander gaan, dan hoeft u geen gastank aan te schaffen. Wel zijn ze minder krachtig dan de onkruidbranders op gas. Heeft u liever de CFH onkruidbrander met gasslang van 5 meter voor €39,49? Klik dan op de link hierboven die Aanbiedingen.com geplaatst heeft. U kunt dan in alle rust even kijken op de website.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

10 − 6 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0