Cashback korting 2 jaar Energiedirect.nl verhoogd naar €150,-

Besparen op energiekosten is heden ten dagen een ‘must’. De kosten stijgen door verschillende factoren, terwijl Nederland ook te midden de energietransitie zit. Veel energiebedrijven doen er alles aan om mee te gaan met de verduurzaming. U ziet dus tal van energie  aanbiedingen onder ogen Dit alles kan voor de consument best wel verwarrend zijn. Maar de energiekosten moeten gedekt worden. Het is dus extra goed uitkijken dat u niet aan het verkeerde eind van een energiecontract komt te staan. Gelukkig wordt de consument wel goed op weg geholpen en kan zo zijn eigen contracten kiezen ( indien in de gelegenheid). Een simpele manier om dat te doen is onder andere het vergelijken van energie. Energie voordeel Hoe werkt het vergelijken van energie? Het vergelijken van energie is geen onbekende handeling. Hoogstwaarschijnlijk heeft u dat al eens gedaan. Of toch niet? In dat geval dan een snelle opfrisser. U heeft voor het vergelijken van energie nodig; uw postcode + huisnummer en het verbruik( af te lezen vanaf uw laatste jaarfactuur). Op deze manier kunt u alle energie aanbiedingen toetsen op basis van uw situatie. Aanbiedingen.com heeft tal van energie aanbiedingen en helpt ook u graag met het vergelijken. Scoor het voordeel welke bij u past. Energiedirect.nl heeft pas nog hun cashbackvergoeding voor het 2 jaar contract verhoogd naar €150,-. Lijkt het u iets? Lees dan verder en laat u goed informeren.  

Energiedirect.nl, meer dan alleen een scherpe prijs

Energiedirect.nl probeert u altijd te bewijzen dan 100% groene stroom (Wind) en CO2-gas u geleverd kan worden zonder een aardig prijskaartje aan gekoppeld. Maar daar ligt het verschil met de concurrentie in feite niet eens in. Deze energieleverancier doet veel meer. Het zijn de toevoegingen aan het standaard pakket welke Energiedirect aantrekkelijk maken. Een totaal pakket van Energiedirect.nl kan er als volgt uit zien:

  • Garantie op 100% Wind en CO2-neutraal gas.
  • Scherpe deal. Ook als u trouwe klant bent geniet u een scherpe deal.
  • Tankey app- U kunt goedkoper tanken bij aangesloten benzinestations. Deze app fungeert als locator voor deze benzinestations.
  • Regelneef app- U kunt uw energiezaken gratis en direct regelen.
  • De overstap wordt geheel voor u geregeld. 

Zo een pakket aan voorwaarden mag u dus niet zomaar laten liggen. Bekijk de voorwaarden en neem het besluit als u overstapt naar Energiedirect. tankey

Cashback korting 2 jaar Energiedirect.nl verhoogd naar €150,-

Energiedirect.nl blijft niet stil als het gaat om het verbeteren van hun contracten. De consument moet altijd in gedachten hebben om over te stappen naar deze energieleverancier. De energiemarkt kent veel concurrentie, maar Energiedirect weet met veel kunst en vliegwerk altijd het totaal voordeel in stand te houden. Nu ook weer. Dit keer is de cashback vergoeding van het 2 jaar vast contract voor groene stroom en CO2-neutraal gas weer naar boven bijgesteld. Het was tot kort nog €125. Per heden is dat verhoogd  naar €150,-. Check de voorwaarden en stap over indien het kan.  Op Aanbiedingen.com zijn er tal van energie aanbiedingen waaruit u kunt kiezen. Vergelijk energie en blijf voordeel halen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × 5 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0