Cashback €30 Internet&TV Online.nl

gezin op de bank met laptop en tabletCashback €30 Internet&TV online.nl afsluiten kunt u doen via Aanbiedingen.com. Dit abonnement biedt supersnel internet tot 100Mb/s. U maakt met Online.nl gebruik van het KPN netwerk. Sluit u dit abonnement af? Dan ontvangt u eenmalig een cashback van €30 retour. De looptijd is 12 maanden. Dus na een jaar kunt u weer wisselen van abonnement.

Cashback €30 Internet&TV Online.nl iets om over na te denken?

De eerste zes maanden betaalt u slechts maar €30, na het verlopen van deze zes maanden gaat u €45 per maand betalen. Online.nl levert u maximaal haalbare snelheid. Daarvoor wordt er wel gekeken naar uw adres. Het kan voorkomen dat er niet een hogere snelheid beschikbaar is. Uw Wifi modem is altijd gratis en een tv-ontvanger. Heeft u een extra tv-ontvanger nodig? Dan betaalt u €4 per maand extra daarvoor.

Fox Sports 1,2 en 3 inbegrepen

Bij Online.nl heeft u genoeg te kijken op tv want er zijn 85 tv zenders beschikbaar. Waaronder Fox Sports Eredivisie 1,2 en 3 ideaal voor de sportliefhebbers onder ons. Die ene favoriete serie gemist? Deze kunt u terug kijken via TV Gemist. Opnemen en pauzeren behoren ook tot de gratis mogelijkheden. Wat vooral handig is de TV app. Download deze op uw telefoon of tablet zodat u onderweg altijd tv kunt kijken. Ook op vakantie dus! Ja u leest het goed, bent u in Spanje op vakantie? Dan kunt u daar ook tv kijken via de app.

Ook sneller internet? Bekijk de overige pakketten

Wilt u sneller kunnen internetten? Dan kunt u uiteraard voor sneller internet kiezen. Bekijk de pakketten en bekijk uw mogelijkheden. Als u bovenaan deze pagina op de link klikt dan gaat u direct door naar de website van Online.nl. Vul uw verdere gegevens in als u dat wenst en u kunt desgewenst overstappen. Geef ook de einddatum van uw huidige contract in. Is uw huidige contract omgezet in een contract voor onbepaalde tijd? Dan kunt u binnen een maand al overgestapt zijn naar Online.nl. De nieuwe provider brengt uw oude provider van de verhuizing op de hoogte.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 + drie =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0