Canarische eilanden met Suntip vanaf €469 p.p*

Ja ja de zomervakantie staat sneller voor de deur dan u denkt. En nu is de tijd om alvast die fijne vakantie te boeken. Wat denkt u van Gran Canaria? Gelegen ten zuidoosten van het eiland Tenerife is Gran Canaria een populair vakantie eiland. Het gehele jaar door zijn de temperaturen op dit eiland heerlijk warm. Veel vakantie gangers doen dit eiland dan ook aan in januari en februari. Met temperaturen van gemiddeld 21 graden is dat een stuk hoger in Nederland. Maar wilt u echt zonnen? Dan is de periode van juni tot en met oktober ideaal, de gemiddelde temperatuur ligt dan rond de 25 graden.

Canarische eilanden Suntip vanaf €469 p.p

Heeft u nog geen besluit genomen over waar u heen wilt deze zomer? Dan kan deze aanbieding van Suntip iets voor u zijn. Vertrek zondag 3 juni voor 5 dagen naar Gran Canaria en betaalt slechts €469 per persoon. In Juni liggen de prijzen nog iets lager, juli en augustus blijven toch de duurste maanden voor een zomervakantie. U wordt ontvangen in de accommodatie Palace Maspalomas. Dit hotel is omringd door groen en u zit 800 meter vanaf het strand. De verzorging is op basis van logies.

Lees altijd reviews over de hotels en hun service

De reviews van vakantiegangers zijn goed, de meesten zijn zeer tevreden over de service van het hotel. En dat is tegenwoordig erg belangrijk, en waarom ook niet? Een zonvakantie is al prijzig genoeg en dan mogen we ook goede service verwachten. Het is helaas niet zo dat wanneer een hotel duur blijkt te zijn dat deze automatisch ook goed is. Daarom is het van belang dat u de reviews over het hotel van uw keuze eerst doorneemt. Stel de reviews blijken tegen te vallen dan behoedt u zich zelf voor een vakantie die ergernis opwekt.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

achttien − 10 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0