Profiteer van de beste deals en bespaar

Budget mobiel basis onbeperkt

1638983Budget mobiel is onderdeel van energiebedrijf Budget energie. Deze energieleverancier biedt dus ook mobiele diensten aan. Waaronder dit sim only abonnement: Budget mobiel basis onbeperkt bellen. Ook is het onbeperkt internetten en sms’en voor maar €20 per maand. Wel dient u eenmalig de €15 aansluitkosten te voldoen. Bent u ook nog eens klant van Budget energie? Dan ontvangt u elke maand €5 combikorting.

Budget mobiel basis onbeperkt

Budget mobiel heeft een samenwerking met KPN, dat houdt dus in dat u belt via het netwerk van KPN. Onbeperkt bellen is natuurlijk al mooi meegenomen maar ook nog eens onbeperkt sms’en en internetten? Dat is super en dat voor maar €20 per maand. Zo’n abonnement voorkomt dat u over uw bundels gaat. Want onbeperkt internetten, sms en bellen zit dan in dit pakket. Wanneer u dit abonnement kiest heeft u al binnen een aantal dagen uw simkaart in huis. U plaatst de simkaart in uw telefoon en u kunt direct bellen, sms’en en internetten.

Dekking geldt voor Nederland en de EU

De dekking geldt in Nederland en daarbuiten, goed mits het binnen de EU is. Het abonnement is elke maand op te zeggen, dus u zit nergens aan vast. Budget Mobiel basis onbeperkt bellen kan dus uw nieuwe sim only worden. En wilt u ook graag uw eigen nummer meenemen? Dat kan ook, geef dit dan even aan in uw bestelproces. Als u ook andere diensten afneemt ontvangt u de €5 korting per product. Dus stel u neemt Alles-in-1, energie en gas én mobiel af? Dan wordt die korting maandelijks verrekend. Neemt u nog meer mobiele abonnementen af? Bijvoorbeeld voor uw partner of de kinderen? Dan ontvangt u per mobiel abonnement €5 extra korting.

Meer mobiele abonnementen afsluiten bij Budget mobiel? Dan ook meer korting per maand

Dat is uiteraard een leuke bijkomstigheid, want met 5 mobiele abonnementen op één adres is de korting dan €25 per maand. Let wel er mogen maximaal vijf mobiele abonnementen op hetzelfde adres afgesloten worden. Met Budget mobiel basis onbeperkt bellen voorkomt u ook dat de kinderen buiten hun belbundel komen. Dat is ook wel weer een geruststelling. U zult vast wel te maken hebben gehad met hogere belkosten in het verleden. Daarom is een onbeperkte bundel wel zo handig. Aanbiedingen.com houdt alle sim only abonnementen voor u in de gaten. Budget mobiel is recentelijk van start gegaan. Wilt u deze sim only deal verder bekijken? Klik dan op de aanbieding hierboven. Wij brengen u dan naar de website met de juiste aanbieding toe.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × 3 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0