Profiteer van de beste deals en bespaar

Budget Mobiel Basis 7GB onbeperkt bellen

jonge man zit buiten met telefoon in de handEen sim only biedt uitkomst wanneer je met een telefoon zit die nog prima voldoet. Budget mobiel Basis 7 GB onbeperkt bellen en sms voor €15 per maand lijkt dat je wat? Loopt jouw abonnement bijna ten einde? Dan kun je alvast overstappen naar een ander abonnement. Onbeperkt bellen is wel zo fijn, het voorkomt hoge telefoonrekeningen. En nu met de Corona crisis kun jij jouw vrienden en familie met een gerust hart bellen.

Budget Mobiel basis 7 Gb onbeperkt bellen en sms’en €15 per maand

Sim only abonnementen worden heel vaak afgesloten. Vooral omdat onbeperkt bellen en sms’en mogelijk is. Nu is het niet zo dat je echt abnormaal lang kunt bellen. Maar als je binnen de 3000 belminuten per maand blijft dan is er niets aan de hand. Elke provider hanteert namelijk een fair use policy. Dat doen ze om te voorkomen dat men er misbruik van maakt. Gelukkig belt niemand zo lang dagelijks dus het kan prima uit.

Nog een oud abonnement? Check de nieuwe sim only aanbiedingen

Heb je nog een verouderd abonnement? Dan kan deze dus veel duurder zijn. Misschien heb je een abonnement van bijvoorbeeld 300 belminuten voor laten we zeggen een tientje per maand. Dat is in verhouding dus veel duurder en dat hoeft dus helemaal niet. Ook al zou je niet heel veel bellen, dan nog kun je beter kiezen voor een sim only abonnement.

Bellen en sms’en via KPN’s netwerk

Met Budget mobiel basis 7 GB onbeperkt bellen maak je gewoon gebruik van KPN. En je nummer meenemen mag ook. Meestal vier maanden voor het verlopen van het abonnement mag je al overstappen. Dit doet Budget Mobiel voor je. Dus hoef je daar zelf niet meer aan te denken. Er zijn meerdere abonnementen om uit te kiezen. Wil je bijvoorbeeld alles onbeperkt wel uiteraard volgens de Fair Use policy? Dan kun je daar ook voor kiezen. Dan betaal je €20 per maand. Bekijk de aanbieding van Budget Mobiel basis maar eens, of kijk eens rond naar wat andere aanbieders doen. Er staan op Aanbiedingen.com nog veel meer sim only aanbiedingen. Er zit daar altijd eentje tussen die de goedkoopste is.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

13 − 5 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0