Budget Energie aanbieding: 25% korting op stroom+€110,- korting op totale jaarkosten!

Budget Energie stimuleert de “groene” gedachte achter het leveren van energie. Daarom hebben ze voor nieuwe klanten leuke aanbiedingen. Loopt u al geruime tijd rond met de gedachte om over te stappen? Budget Energie biedt u diverse contracten met kortingen. Budget kan windenergie uit Nederland en zonne-energie uit Italië aan u leveren. Wat moet u doen om in aanmerking te komen? U bezoekt de site , voert uw gegevens in en kiest uw contract. Vervolgens doet u een aanvraag. Vanaf dat moment bent u dan klaar. Budget regelt uw aansluiting of overstap verder. Geen gedoe! Heeft u verbruik van 840 kWh stroom en 1100 m³ gas?En u wilt een 1 jaar contract? Dan zijn uw kosten per jaar gemiddeld  € 935,69 (inclusief btw) . Dit komt neer op een maandelijkse last van € 87,14 per maand. 

Verrekening 25% Korting + € 110,- korting door Budget

De korting worden afgetrokken van uw stroomfactuur. U betaalt dus voor het leveringstarief  minus de 25% korting. Dan worden de kosten voor stroom en gas opgeteld. Van het totaal bedrag wordt ook nog de € 110,- korting verrekend. Zo worden dus de totale jaarlijkse kosten berekend. Dit is een prognose gemaakt op basis van een bepaald verbruik. Het kan natuurlijk voorkomen dat u meer heeft verbruikt. Het zal dan dus ook een effect hebben op uw eind afrekening. Het tegenovergestelde is uiteraard ook mogelijk. U zal dan een nog voordeligere korting genieten.

Budget groen en tóch goedkoop

Budget is van mening dat groene stroom heel normaal is. Waarom moeilijk doen daarover ? Budget belooft minder waardoor u uiteindelijk ook profiteert van de lage kosten. De goede service en groene , goedkope stroom komen u zeker wel toe zonder poespas. De besparing op stroom kosten kunt u zeker goed gebruiken evenals de korting op het totaal bedrag. U wordt als het ware beloont voor het kiezen van groene energie. Bekijk de aanbieding van Budget Energie en neem het rustig door. Het is best wel mogelijk dat deze aanbieding de moeite waard is voor u!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × 5 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0