Profiteer van de beste deals en bespaar

Budget Alles-in-1v.a €24 p/m

Budget Alles in 1 €24 pmSteeds meer energiebedrijven zijn Alles-in-1 pakketten gaan leveren waaronder ook Budget Energie. De budget Alles-in-1 v.a €24 p/m is daar een voorbeeld van. Een standaard glasvezel internet abonnement in combinatie met tv en vast bellen kost €52,50 per maand. Nu betaalt u de eerste vier maanden slechts €30. Hierbij mag u een internetsnelheid verwachten van 50 Mb/s. Gaat u voor het standaard internet van 20 Mb/s? Dan betaalt u de eerste maanden maar €24, en erna €45 per maand.

Budget Alles-in-1 vanaf €24 p/m

De looptijd van dit abonnement is 24 maanden, bent u al klant van Budget Energie? Dan ontvangt u elke maand een combikorting van €5. Dat is nog eens mooi meegenomen. De eerste tv-ontvanger is gratis en daarbij krijgt u toegang tot 100 tv en radiozenders. Daarvan zijn er 32 zenders in scherpe HD kwaliteit. Ook hier wordt weer gebruik gemaakt van het KPN netwerk. Dus over de betrouwbaarheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Heel veel MVNO’s maken dan ook dankbaar gebruik van KPN’s netwerk zij het voor mobiel, internet of tv.

Meer Alles-in-1 vergelijken met Aanbiedingen.com?

Wilt u Budget Alles-in-1 €24 p/m vergelijken met de rest van het aanbod? Helemaal goed, want u wilt natuurlijk wel weten of dit de beste deal voor uw adres is. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u gerust verder zoeken met onze vergelijken en op die manier internet en tv vergelijken. U zult daarbij uit verschillende opties kunnen kiezen. Zoek bijvoorbeeld op enkel DSL, of glasvezel. Wilt u er vaste telefonie bij? Dan kunt u dit ook aanvinken. Op die manier kan onze vergelijker de beste aanbiedingen in Alles-in-1 voor u zoeken.

Kies slim en kies voor een jaarcontract

De meeste overeenkomsten voor Alles-in-1 hebben een looptijd van 12 maanden of 24 maanden. De verstandigste keuze is natuurlijk 12 maanden. Zo kunt u elk jaar weer wisselen van provider. Want op deze kosten kunt u naast uw energiekosten ook vergelijken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

10 + twaalf =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0