Profiteer van de beste deals en bespaar

Budget Alles-in-1 deal: 4 maanden korting (1 jaar contract)

Hebt u graag alles onder één dak wat u vaste lasten betreft? Dan maakt u een goede keus! Het kan zeker weten voordelen opleveren. Op het moment dat u een goede partner heeft gevonden die al uw diensten levert, moet u zeker direct het verband vastleggen. Internet, tv en bellen onder één dak is zeker geen slecht idee. En als u stroom en gas ook erbij kunt halen, dan is het helemaal compleet. Welke dienstverlener kan dit alles goed regelen? Er kunnen een paar namen genoemd worden, maar Budget Thuis maakt zeker een heel goede beurt. Wat denkt u van de Budget Alles-in-1 deal met 4 maanden korting bij 1 jaar contract? Oooh oke, we hebben dus nú uw attentie! Budget alles in 1

Budget Alles-in-1 deal: 4 maanden korting (1 jaar contract)

Budget Energie is inmiddels bekend onder uw en de uwen, maar ze doen meer. Nu kunt u ook Internet, TV en Bellen( via het KPN-netwerk) laten vastleggen tegen heel scherpe prijzen. De beste producten worden op deze manier verbonden aan uw huishouden tegen de allerbeste prijzen. Verlies geen kostbare tijd door verschillende facturen in de gaten te houden. Stap over naar Budget Thuis en heb alles gewoon bijéén. Met een energiecontract van Budget Energie erbij zit u er zelfs beter bij. In het geval u dit alles combineert ( dus Budget-Alles-in-1 met Budgte Mobiel) krijgt u elke maand een combinatiekorting van € 5,- (beginnende). Het kan op den duur oplopen tot wel € 30,- per maand aan korting.  

Wat houdt de korting in?

De korting houdt in dat voor de eerste 4 maanden van het jaarcontract in plaats van € 45,- per maand, een bedrag van € 25,- gaat betalen. Dat houdt al in dat u gedurende de eerste 4 maanden al € 80,- zal besparen. Dat is alleen al bij de Budget Alles-in-1. als u de andere diensten nog erbij neemt gaat u dan ook nog de combinatiekorting erbij kunnen aftrekken. Hoe weet u als Budget Alles-in-1 voor u is? Dan gaat u dat even moeten toetsen. Vul uw postcode en huisnummer in op de site waaarnaar u wordt verwezen. Merkt u het verschil aan de hand van het aanbod? Is het goedkoper? Maakt u dan gebruik van de GRATIS overstapservice en geniet daarna van scherpe tarvien tegenover goede service. Alleen bij Budget Thuis kunt u deze unieke situatie tegenkomen. Ga er dus voor , mits u in de gelegenheid bent! Toets het vandaag nog.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × vijf =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0