Profiteer van de beste deals en bespaar

Budget Alles-in-1 8 maanden korting

Budgetthuis.nl
Budget Alles-in-1 8 maanden korting
Budget Alles-in-1 8 maanden korting

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Een nieuw Alles-in-1 abonnement kiezen kan met al die aanbiedingen soms verwarrend zijn. De ene is nog goedkoper dan de andere. Nu bij Budgetthuis.nl Budget Alles-in-1 8 maanden korting vanaf €35 per maand. Aan de hand van jouw postcode kun je direct zien welk abonnement er beschikbaar is. Want je kunt namelijk uit verschillende snelheden voor jouw internet kiezen.

Budget Alles-in-1 8 maanden korting

Nu je meer tijd thuis doorbrengt kan het zijn dat je internet verbruik toegenomen is. Maar als jij gebruik maakt van het standaard internet kan het zijn dat je toch iets sneller internet wilt. Glasvezel internet is bijvoorbeeld veel sneller dan het reguliere ADSL internet. ADSL internet komt via de telefoonlijn binnen. En het glasvezel internet zoals de naam al doet vermoeden via een glasvezel kabel in de grond. Het kan wel zo zijn dat er nog geen glasvezel aansluiting op uw adres is.

Standaard Alles-in-1 voor €35 per maand?

Maar als jij je postcode gegevens doorgeeft dan geeft het systeem zelf wel aan of glasvezel mogelijk is op jouw adres. Kies je voor een standaard internet connectie? Dan betaal je de eerste maanden maar €24. Kies je voor standaard glasvezel dan betaal je slechts €6 per maand meer. Dan is je download en upload snelheid 50 Mb per seconde. Bij standaard internet lager, dan is de download snelheid 20 Mb per seconde en de upload snelheid 2 Mb per seconde.

Het verschil tussen ADSL internet en Glasvezel internet

Zoals je ziet zit er significant verschil tussen ADSL internet en glasvezel internet. Als je bereid bent daar iets meer voor te betalen dan geniet jij dus van razendsnel internet op jouw adres. Handig voor het streamen van films en series bijvoorbeeld. Welk pakket je ook kiest, je krijgt 8 maanden lang korting. De overige vier maanden betaal je dan het standaard bedrag. Glasvezel internet kiezen kost je dus €41,50 per maand.

De eerste tv ontvanger is altijd gratis, wil je een tweede tv ontvanger erbij bestellen? Dan betaal je weer €4 extra. Wil je ook tv pakketten erbij bestellen? Dat kan, er is keuze uit een aantal pakketten. Denk dan aan Fox Sports voor €12,99 extra per maand. Of onbezorgd opnemen voor €4,99 per maand extra. Je kunt ook kiezen voor Film1 dan betaal je €9,99 extra per maand. Er is veel mogelijk bij Alles-in-1 pakketten. Wil je gewoon het Alles-in-1 pakket zonder extra tv pakketten? Dat kan ook.

Bekijk maar eens wat er mogelijk is bij Budgetthuis.nl. Dan kun je in alle rust jouw Alles-in-1 pakket samenstellen. Aanbiedingen.com heeft de link voor Budgetthuis.nl alvast voor je aangemaakt. Klik op bekijken en je wordt direct naar de juiste pagina gebracht.

 

63 / 100

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

14 + acht =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0