Profiteer van de beste deals en bespaar

Budget alles-in-1: 4 maanden korting bij 1 jaar contract

U heeft reeds eerder kennis gemaakt met Budget Energie. Deze duurzame energieleverancier heeft binnen een mum van tijd ruim een half miljoen afnemers gehaald binnen Nederland. Dit omdat ze het geheel simpel, goedkoop en duurzaam houden. Dat er zoveel mensen zijn overgestapt bewijst dat er flink te besparen valt. Recent heeft Budget Energie toevoegingen gedaan voor wat publieke diensten betreft. Vanaf nu biedt Budget ook alles-in-1 pakketten aan. En om dit voordelig feit te vieren krijgt u VIER maanden korting op een jaarcontract. Budget alles in 1

Wat betekent Budget alles-in-1 voor uw thuis?

Budget Energie heeft gemerkt dat ze door de jaren heen veel mensen hebben geholpen aan een lagere stroomrekening. Waarom dan niet uitbreiden met andere diensten? Op deze manier heeft u dan het leeuwendeel van de maandelijkse lasten onder controle. De besparing zal zeker te merken zijn wanneer u na de overstap gaat kijken naar uw budget. Naast energie heeft Budget nú ook telecomdiensten toegevoegd aan het assortiment der producten. Lekker alles onder één dak tegen voordelige tarieven. Minder verschillende maandelijkse facturen te betalen.

Voordelen van Budget Thuis

Budget alles-in-1 heeft sowieso een reputatie om voort te zetten, uitgaande van het succes van Budget Energie. Er zijn dus gegarandeerd een paar voordelen te halen. Een paar voordelen zijn:

  • U krijgt een combinatiekorting indien u Budget Energie + Alles-in-1 kiest. De combikorting is dan € 5,- per maand;
  • Haarscherpe proposities- Alles-in-1 van Budget zal altijd goede acties met lage prijzen en hoge kortingen aanbieden;
  • Snelle keuring – Alles moet in perfecte staat blijven, vandaar dat er regelmatig wordt gekeurd;
  • Stabiel internet- Budget biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit ADSL- of een glasvezelaansluiting. Over de stabiliteit hoeft u niet te twijfelen, want Budget werkt met het KPN-netwerk;
  • Bellen-  belt u nogal veel? Dan komt Budget u ook tegemoet. U krijgt aanzienlijk lagere tarieven voorgeschoteld, m.a.w. u belt goedkoper naar zowel vast als mobiel. Zelfs onbeperkt bellen is mogelijk!
  • Interactieve TV- Ook wat de TV betreft heeft Budget alles-in-1 iets in de melk te brokkelen. U krijgt interactieve TV van KPN mee. Dit loopt via uw ADSL-of glasvezelaansluiting. De start is een pakket bestaande uit meer dan 65 tv-zenders (ongeveer zo’n 40 in HD). Ook bestaat de mogelijkheid er om alle pakketten uit te breiden;
  • Energie- Budget Energie levert aan ruim een half miljoen gezinnen duurzame stroom & gas. Dat maakt ze tot één van de grootste energiebedrijven in Nederland. Het hoeft niet duur en ze weten om te gaan met u. Dat is wat u wenst toch? En dat krijgt u dan ook.

Budget alles-in-1: 4 maanden korting bij 1 jaar contract

Wilt u alles onder één dak brengen voor wat de diensten betreft? Dan mag u deze optie van Budget alles-in-1 bekijken. Het kan zijn dat u reeds stroom & gas afnmeent van Budget Energie. In dat geval krijgt u dan een combikorting van € 5,-. Nog geen klant van Budget Energie? Ook geen probleem. U mag dan alles in 1 keer goed regelen door uw eigen Alles-in-1 pakket samen te stellen. U vult simpelweg uw postcode + huisnummer in en ziet precies of Budget Alles-in-1 op uw woonadres af te nemen is. Is zulks het geval en bent u in de positie om dat te kiezen? Laat het aanbod berekenen. U betaald bij een 1 jaar contract de eerste 4 maanden niet. Dat betekent dat u tenminste € 45,- mag schrapen van uw factuur. En u betaalt ook nog 4 maanden vanaf € 25,- per maand. Lijkt dit u wat? Proberen maar! Vergeet niet om energie te vergelijken, U ziet daar het verschil al tussen Budget Energie en de rest.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twaalf + zeven =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0