Bristol-Solden actie gaat laatste ronde in!

Bristol-Solden actie gaat laatste ronde in!
Bristol-Solden actie gaat laatste ronde in!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De Bristol-Solden actie gaat laatste ronde in! Zorg ervoor dat je ook jouw voordeel uit haalt. Indien je bekend bent met Bristol zal je weten dat het dan een extra voordeel zal zijn. In elk geval méér dan je elders zou kunnen krijgen. Bristol stelt altijd het voordeel van de klant voor en helpt je sowieso besparen op echte mode. Je blijft zo zeker bij de tijd én je betaalt er zeker niet veel voor. Stap samen met Bristol de laatste actiedagen binnen en bespaar EXTRA op de sale.

Bristol V hals

Bristol-Solden actie gaat laatste ronde in!

Bristol stelt een ieder in de gelegenheid om vanaf 10 augustus 2020 EXTRA voordeel te halen op items in de SALE. Daarbij zullen de items afgeprijsd worden tot en met 70% . Daarbij kan je bijvoorbeeld een Bristol Schoudertas al halen voor €7,50 ( normaal €14,99), een Panther voetbalschoen voor slechts €19,99 ( was €24,99) of een Trend One Young Jurk met V-hals voor €20,99 ( was €29,99). Zo zal je uit veel meer kunnen kiezen tijdens de aankomende ‘dolle dagen’ bij Bristol. Dit wordt dé kans om goedkope mode voor ’t totaal gezin binnen te halen. Deze Bristol Sale gaat knallen!

Familie shoppen bij Bristol

Het assortiment van Bristol is zodanig samengesteld dat het totaal gezin aan zijn of haar trekken komt. Van jong tot oud mag zich gezegend rekenen met Bristol. Tegen zeer scherpe prijzen zorgt Bristol ervoor dat het gezin modieus en bij de tijd blijft. Het assortiment bestaat uit onder andere kleding, schoenen, sportarikelen en ook accesoires. Dames, heren en kinderen wacht dus niet te al te lang om de Bristol shop online te bezoeken. De keus is enorm.

Panther bristol

Goede service en scherpe prijzen

We benadrukken natuurlijk vooral de scherpe prijzen die je zal genieten via Bristol. Maar Bristol biedt meer dan dat alleen. Er wordt ook veel gestopt in de service die je mag ervaren ( bij inkopen). Zo geldt het bijvoorbeeld dat je GRATIS je bestelling mag afhalen en ook mag terugbrengen in geval iets niet goed past of een verkeerde kleur is geleverd. Is je bestelling meer als €24,99? Dan mag je deze middels ‘GRATIS VERZENDING’ tegemoet zien. Hoe staat het met het betalen? Geen zorgen daaromtrent! Alles via Bristol geschiedt via eenb goed beveiligd betaalsysteem.

Deze deal heeft de goedkeuring van aanbiedingen.com, dus je hoeft niet te twijfelen aan het voordeel. Bekijk de website en ontdek veel meer lucratieve aanbiedingen en bespaar.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 − 12 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0