Bose Noise Cancelling koptelefoon

man geniet met koptelefoon op van muziekDeze Bose Noise cancelling koptelefoon is ideaal voor uw smartphone. U kunt uw telefoon gerust in uw zak laten zitten. Met deze koptelefoon heeft u toegang tot uw muziek op uw telefoon maar kunt er ook mee bellen. Dankzij de noise cancelling is omgevingsgeluid voorbij. Stel u loopt door de wind en u bent aan het bellen dan heeft degene aan de andere kant geen last ervan. Uiteraard is het ideaal om muziek te luisteren terwijl u in de trein zit of in de auto. Omgevingsgeluid wordt zo gedempt dat u er geen last van heeft.

Bose Noise cancelling koptelefoon draadloos

Deze draadloze koptelefoon kan ook gekoppeld worden met Google Assistent, daarvoor dient u wel de Bose muziek app te downloaden. Eenmaal geïnstalleerd kunt met één druk op de knop de spraakassistent activeren. Geef een command om uw muziek te luisteren of bijvoorbeeld uw partner te bellen. Wilt u het gesprek even onderbreken? Dan kunt u de conversatiemodus even activeren. De microfoon pikt uw stem op en isoleert deze zo goed mogelijk. Nooit meer last van een drukke of chaotische omgeving dus. Mensen die op een druk callcenter werken met meerdere collega’s kunnen dus baat hebben bij deze koptelefoon.

Draadloos en voorzien van bluetooth

Omdat deze koptelefoon draadloos is dient u deze wel op te laden. Er worden dan ook batterijen bijgeleverd. De batterijen zijn oplaadbaar dus s’avonds kunt u ze gerust opladen. Het bereik van de bluetooth is tot en met 10 meter. Een hele afstand dus. Deze koptelefoon is verkrijgbaar in drie kleuren. Te weten in wit met rosé, zilver of zwart. De prijs van de zwarte Bose Noise Cancelling koptelefoon bedraagt €279. Bent u benieuwd naar dit product? Klik dan op de link op deze pagina. Aanbiedingen.com brengt u dan naar Amazon.nl die dit product verkoopt. Amazon.nl bezorgd snel en gratis. Dus wilt u dit product snel in huis hebben? Bestel dan vandaag nog en wie weet geniet u morgen dan al van deze koptelefoon. Cadeau doen kan natuurlijk ook. Altijd leuk om te ontvangen en uiteraard te geven.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × 3 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0