Boek vroeg voor ’t volgend jaar bij Landgoed Ruwinkel

Soms is het lekker en leuk om dichtbij huis vakantie te genieten. Daarmee bedoelen we dat u niet naar het buitenland hoeft af te reizen om vakantie te genieten. Nederland heeft ook heel veel mmois aan te bieden. U moet gewoon de juiste plekken aandoen om dat te ontdekken. Precies zo een plek staat te midden van Nederland. Zeg maar in het geografisch hart van ’t land. Het gebied rond de Gelderse vallei ( grens Gelderland en Utrecht) laat u kennis maken met écht Nederlands natuurgebied. Elk seizoen krijgt u weer een ander beeld van de natuur. Precies daar ligt Landgoed Ruwinkel. Een fraai onderhouden landgoed die bezocht moet worden. Boek vroeg voor ’t volgend jaar bij Landgoed Ruwinkel, want het is de moeite waard om het gebied te bezoeken.

Vakantie in luxe genieten op Landgoed Ruwinkel

Houdt u de Nederlandse cultuur hoog? Bent ook nog een liefhebber van de natuur? Dan mag u Landgoed Ruwinkel aandoen om van beiden te genieten. Wat heeft Landgoed Ruwinkel u aan te bieden? Dit fraai onderhouden landgoed staat ten eerste op de Gelderse en Utrechtse grens. Geografisch gezien is dat ’t hart van Nederland. Om er te verblijven mag u kiezen uit 3 landhuizen, 30 chalets en 87 vrijstaande vakantiehuizen. Vanuit deze plek is het vrij gemakkelijk om leuke dagtrips te genieten langs de Grebbelinie, het nationaal park Utrechtse Heuvelrug en het nationaal park de Veluwe. Ze liggen namelijk in de directe omgeving. Ook is deze plek ideaal om te gebruiken als uitvalsbasis voor onder andere fietstochten en fantastische wandelingen. Langoed ruwinkel vroegboek

Boek vroeg voor ’t volgend jaar bij Landgoed Ruwinkel

Dit jaar is het misschien nog te laat om een vakantie te plannen. Maar door nu reeds te plannen en te boeken zit u voor ’t komend jaar goed. Landgoed Ruwinkel maakt nu reeds bekend welke acties van kracht zullen zijn voor ’t volgend jaar. Er valt te kiezen uit de voorjaarse vakantie. U krijgt daarbij een korting van 25% indien u ervoor kiest om nú reeds te boeken. Het voorjaar bij Landgoed Ruwinkel brengt altijd een aparte sfeer met zich mee. Lekker frisjes! U kunt de voorwaarden lekker nalezen. Boek dan tot en met 1 november 2019 en gebruik de actiecode: vroegevogels2020 om in aanmerking te komen voor de korting. Lijkt de lente een geschikter moment om een vakantie te genieten? Knijp er dan even tussenuit en geniet van de lente vakantie bij Landgoed Ruwinkel. U kunt zelfs diverse vakanties plannen ( pinksterweekend, hemelevaartweekend, paasweekend). Lekker weg met de lente. Kies voor Landgoed Ruwinkel. Wilt u een echte meivakantie meemaken in de natuur? Laat het dan aan Landgoed Ruwinkel over. Breng de kinderen bijvoorbeeld naar het Pluimvee Museum of bezoek de pretparken en speeltuinen in de buurt. Maak er een echt familiegelegenheid van. Ook hier krijgt u met gebruik van de actiecode: vroegevogels2020 een korting van 25% op elke boeking. Geniet van een goed verzorgde vakantie. Laat het aan Landgoed Ruwinkel om het te regelen voor u.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0