Boek voortijdig bij Wunderland Kalkar en profiteer van 15% korting op arrangementen(min. 4 maanden vooraf)

Van kerncentrale “Schneller Brüter” naar een hotel-, vergader-en vrijetijdscomplex. Dat is Wunderland Kalkar geworden. Dit multifunctionele complex is dé perfecte plek voor het houden van een korte vakantie, dagtochten, feesten of een goed verzorgde groepsreis. Kortom voor elke gelegenheid is er wel een passend arrangement te vinden. Mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen zorgen ervoor dat u echt tot rust zal komen. En om het comfort compleet te maken zijn de hotelkamers ingericht en zorgen de sfeervolle restaurants voor heerlijke maaltijden. Daarnaast zijn er gezellige kroegjes alwaar u lekker kunt borrelen en ook het familiepark waar het heel gezin een adembenemende tijd zal doormaken. Het is dan ook aan te raden om op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Winderland Kalkar geeft zelfs korting als u ruim op tijd boekt! wunderland kalkar 5

15% korting op arrangementen (vroegboekkorting) bij Wunderland Kalkar

Speciaal voor de mensen die van vroegboeken houden is er een kortingsactie van 15% op arrangementen. Hoe werkt het precies? U boekt minimaal 4 maanden voor de aankomst uw gewenste arrangement. Er zijn natuurlijk voorwaarden aan verbonden. Het moet een arrangement zijn vanaf 2 nachten. U kunt bijvoorbeeld  kiezen uit:

  1. Een Midweekarrangement van 2 nachten vanaf €144,00 per persoon
  2. Weekendarrangement van 2 nachten vanaf €185,00 per persoon
  3. Midweekarrangement van 3 nachten vanaf €216,00 p.p.
  4. Familieweekend 2 nachten vanaf €206,00 p.p.

Voor een vlotte afhandeling van zaken kunt u vrijblijvend informatie opvragen en dan gelijk reserveren om teleurstelling te voorkomen. Beleef dus de vakantie van uw leven in Wunderland Kalkar. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

achttien − 12 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0