Boek vliegtickets Barcelona vanaf €25

kleurrijk barcelonaReizen is goed voor de ziel zeggen ze wel eens. En stedentrips zijn vooral leuk om te doen. Altijd al naar het kleurrijke Barcelona gewild? Dan is dit uw kans. Boek vliegtickets Barcelona vanaf €25. U vliegt dan al volgende maand voor €25 naar het Spaanse Barcelona. Lekker flaneren over de Ramblas en vergeet vooral niet om u heen te kijken. Want Barcelona biedt enorm veel cultuur en kunst. Dat ziet u alleen al aan de prachtige gebouwen. Wandelend door het historische centrum ziet u prachtige winkels omringd door gezellige terrasjes.

Boek vliegtickets Barcelona vanaf €25

Wat u vooral kunt doen is de Barcelona card aanschaffen. Dan kunt u gratis met het openbaar vervoer reizen. De Barcelona card kost u voor een driedaagse trip bijvoorbeeld €46. En daarmee krijgt u ook korting op allerlei attracties en bezienswaardigheden. Musea zijn ook gratis te betreden in bezit van de Barcelona card. Spanje kent een mediterraan klimaat maar in januari is het wel frisser. U mag dan denken aan een temperatuur van gemiddeld 11 tot 15 graden. Altijd nog goed te doen dus. Dankzij de metro kunt u zich naar elke plek binnen Barcelona begeven. Uiteraard is de hop on hop off bus ook een aanrader.

Bezoek vooral de Sagrada Familia

De beroemde kerk de Sagrada Familia is ook iets wat niet overgeslagen mag worden. Er wordt al jaren gerenoveerd. Dit duurt langer omdat de kerk afhankelijk is van donaties. Toch is de planning dat de kerk in 2026 klaar zal zijn. Houdt er tevens rekening mee dat in warme landen siësta wordt gehouden. Dat betekent dat de winkels gesloten zijn van 14:00 tot en met 17:00. Toeristische winkels zijn vaak wel open. En bars en restaurants uiteraard ook. Handig om dan even bij te komen en te genieten van heerlijke tapas.

Zin gekregen in een weekend Barcelona?

Vliegtickets Barcelona vanaf €25 is toch wel een kansje om goedkoop naar deze prachtige stad te vliegen. Heeft u wel zin in een lang weekend Barcelona? Check dan vooral de link die Aanbiedingen.com hierboven geplaatst heeft. U wordt dan naar de pagina van Tix.nl gestuurd en kunt daar uw tickets boeken. En wie weet zit u volgende maand al heerlijk te nippen aan een wijntje en genietend van een tapas op een terras in Barcelona.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

7 − vijf =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0