Boek Project gezond afvallen met gezond en vooral lekker eten €27

Boek Project gezond afvallen met gezond en vooral lekker eten €27
Boek Project gezond afvallen met gezond en vooral lekker eten €27

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

In de zomer genieten we volop en dat doen we met barbecuen en andere heerlijke hapjes. Het is zonnig en warm en we zijn vaak een paar weken vrij met vakantie. In die periode letten we dan ook niet echt goed op ons eetpatroon. Het nadeel daarvan is dat er ongewild extra kilootjes aankomen. En daar willen we natuurlijk ook weer vanaf. Met het boek Project Gezond afvallen met gezond en vooral lekker eten lukt dat je wel.

Boek Project gezond afvallen met gezond en vooral lekker eten

In het boek van Project gezond dat ontwikkeld is door Natalia en Walter Rakhorst staan overheerlijke recepten. Wanneer je die klaarmaakt dan heb je gewoonweg niet het gevoel dat je op water en brood gezet wordt. Je kunt lekker eten en toch afvallen. Het probleem bij het aankomen in gewicht is toch het niet rekening houden met de calorieën. En we denken vaak door een paar weken aan de afslank shakes te gaan dat we de kilootjes weer kwijtraken. Dat mag misschien zo zijn. Maar als we weer normaal gaan eten dan komen deze vervelende kilootjes ook gezellig weer terug. En dat willen we niet.

Verschillende diëten

In dit boek wat je eigenlijk als een kookboek mag zien zijn heel veel recepten geplaatst. Van heerlijke gebakken frietjes tot en met pizza. De meeste diëten nodigen niet echt uit om te willen starten. Je mag minimaal eten en vaak is het ook niet lekker. Daarom zien we de laatste jaren dan ook steeds meer populaire diëten erbij komen. Van Sonja Bakker tot het Keto dieet.

Gebalanceerde recepten die inderdaad erg lekker zijn

Met Project gezond doen ze niet aan enkel koolhydraatarm eten of juist teveel vet eten. Alles is in balans en in proportie. Op die manier krijgt het lichaam ook niet een enorme klap wanneer men stopt. Doorzettingsvermogen kan heel moeilijk zijn vooral als het vooruitzicht een appel en een glas water is. Bewegen ernaast helpt natuurlijk om de kilootjes te verliezen. Je kunt maar beter langzaam en op langere termijn afvallen dan in een hele korte tijd. Het lichaam went er wel aan, en uiteindelijk kom jij weer op je gewenste gewicht.

Aanbiedingen.com heeft de link naar het boek van Project gezond al voor je geplaatst. Door het te bekijken kun je kiezen of dit iets voor je is om mee te starten na de zomervakantie.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zeventien − 2 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0