Boek nu jouw vakantie in Beekse Bergen

Boek nu jouw vakantie in Beekse Bergen
Boek nu jouw vakantie in Beekse Bergen

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wie gaat er mee naar Beekse Bergen? We zijn er vroeger allemaal wel eens geweest. Met school of met onze ouders. Een dagje Beekse Bergen was iets om naar uit te kijken, want het had vele exotische dieren rondlopen. En dat is nog steeds zo. Waan je in Afrika tussen de Giraffen, Luipaarden en Neushoorns want deze ga je zeker weten spotten hier.

Circa 150 dieren in het Safaripark

En wat is nu leuker dan een vakantie waar je prachtige dieren kunt zien en er zelfs kunt slapen? Bekijk Leeuwen en olifanten, en de Blauwe Gnoe en de Californische Zeeleeuw maken zich kenbaar. En omdat Safaripark Beekse Bergen weer open mocht voor bezoekers is dit toch een leuk uitje. Wel wordt er uitsluitend rekening gehouden met een maximaal aantal bezoekers in het Safaripark , dit is natuurlijk alleen maar verstandig.

Boek nu jouw vakantie in Beekse Bergen

Gasten die verblijven op het vakantiepark mogen gratis nadat zij hun attractiepas getoond hebben het Safaripark betreden. Voor de kinderen is Speelland natuurlijk ook hartstikke leuk. Lekker ravotten in het water of in de speeltuinen. Er zijn leuke attracties en speeltoestellen dus succes verzekerd dat de kids zich zullen vermaken. Je kunt gaan voor één overnachting maar ook voor langere tijd. Dus boek nu jouw vakantie in Beekse Bergen.

In juni nog even weg? Korting op kamperen

Juist omdat de Nederlanders wat huiveriger zijn voor een vakantie buiten Nederland zien we dat er meer aanvragen zijn voor Nederlandse campings en vakantieparken. Bekijk dus maar eens het aanbod en zie wanneer jullie terecht kunnen in Beekse Bergen. Kamperen is super cool om te doen. Beekse Bergen biedt namelijk korting op het kamperen. Zoals 7 nachten staan is 5 nachten betalen. Dat houdt in dat je twee dagen gratis krijgt. Dit geldt ook voor wanneer je langer wenst te kamperen. Dit zijn toch wel leuke last minutes toch?

Een paar dagen vertoeven in een prachtige blokhut met alles erop en eraan?

Nemen jullie je eigen tent mee? Of zie je meer iets in luxer kamperen? Ook dit is te boeken via Beekse Bergen. Er kan gekozen worden voor een blokhut of Chalet. Vertoeven in een romantische vier persoon blokhut. Omdat het druk is is de kans wel groot dat veel al volgeboekt is, dus we raden je aan om snel een kijkje te nemen. Aanbiedingen.com heeft de link naar jouw vakantie in Beekse Bergen al geplaatst. Klik dan op bekijk nu en dan kun jij bekijken wanneer jij op vakantie kunt.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × drie =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0