Boek jouw vakantiehuis bij Landgoed Ruwinkel voor Juli

Boek jouw vakantiehuis bij Landgoed Ruwinkel voor Juli
Boek jouw vakantiehuis bij Landgoed Ruwinkel voor Juli

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Heb je nog niets gevonden of geboekt voor de zomervakantie? Boek jouw vakantiehuis bij Landgoed Ruwinkel voor juli. Zij hebben namelijk nog ruimte voor boekingen in juli. Of het nu een midweek is of een weekendje weg. Het Landgoed ligt midden in de natuur waardoor het uitermate geschikt is voor wandelingen maar ook fietstochten.

Boek jouw vakantiehuis bij Landgoed Ruwinkel voor Juli 2020

Organiseer leuke dagjes weg en bezoek eens het nationaal park Utrechtse Heuvelrug. En de Gelderse vallei heeft zoveel moois te bieden, en hier kom je achter door een flinke wandeling te maken. Het is gezond en goed voor de geest. Sta je open voor een stukje geschiedenis? Dan moet je ook echt even Huize Doorn bezoeken. Want hier heeft de Duitse Keizer Wilhelm de laatste jaren van zijn leven doorgebracht.

Een dagje naar een dierenpark of zwemmen in het Henschotermeer?

Voor de kinderen is een dagje Dierenpark natuurlijk altijd leuk om te doen. Dit kan in Dierenpark Amersfoort maar ook een dagje in Burgers Zoo. Zo kan er met mooi weer heerlijk een duik genomen worden in Henschotermeer, dit ligt nabij Landgoed Ruwinkel. Het voordeel van een vakantiehuis op Landgoed Ruwinkel is dat ze vrijstaand zijn. En de toegang dus tot een royale tuin waar gebarbecued kan worden.

Huisdiervriendelijke accommodaties te huur

Het park omvat verder ook een overdekt zwembad en een speeltuin. Wifi is er gratis dus je kunt gerust je email checken of je dagelijkse rondje op Facebook doen. Wanneer jullie graag jullie huisdier willen meenemen dan zijn er accommodaties te huur waar je huisdier is toegestaan.

Sporten en je mentale gezondheid een boost geven

Heb je eens geen zin om te koken wat natuurlijk logisch is, want je bent op vakantie. Dan kun je terecht bij vier eetgelegenheden op Landgoed Ruwinkel. Houdt wel rekening met aangepaste regels omtrent het Corona virus. Sporten kan er ook, ga eens lekker tennissen in de openlucht, of doe een potje midgetgolf. Het voordeel van Landgoed Ruwinkel is ook dat men in eigen land heerlijk op vakantie kan. De huizen zijn ruim opgezet en voorzien van alles wat je nodig hebt.

Dus heb je hier wel oren naar? Boek dan jouw vakantiehuis bij Landgoed Ruwinkel. En kijk uit naar een prachtige vakantie in eigen land. Aanbiedingen.com heeft ook aanbiedingen van andere vakanties in eigen land geplaatst. Bezoek onze website dan ook regelmatig zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste vakantie aanbiedingen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0