Boek je last minute bij Landgoed Ruwinkel

Boek je last minute bij Landgoed Ruwinkel
Boek je last minute bij Landgoed Ruwinkel

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wil je graag even er tussenuit en genieten van een bosrijke omgeving? Boek je last minute bij Landgoed Ruwinkel. Want dan verblijf je in een prachtig gebied gelegen tussen Park de Hoge Veluwe én de Utrechtse Heuvelrug. Omdat de accommodaties van Landgoed Ruwinkel vrijstaand zijn mogen zij gewoon open tijdens de Corona crisis. De vakantiewoning is ook nog eens voorzien van een ruime tuin. En met het prachtige weer de laatste weken en in het vooruitzicht zit jij wel goed.

Alles is goed geregeld en schoon in jouw accommodatie

Dat wordt lekker barbecuen met het gezin, en heerlijk in de tuin zonnebaden. Al het linnengoed is gewassen op een zeer hoge temperatuur. Waardoor er geen kans is op virussen en bacteriën. We kunnen allemaal wel even een verzetje gebruiken en waar kan dat beter in een vrijstaande accommodatie van Landgoed Ruwinkel? Boek je last minuten bij Landgoed Ruwinkel en wie weet geniet je binnenkort al in je eigen vakantiewoning.

Lekker picknicken onderweg tijdens een fietstocht

Het bos op de hoge Veluwe wordt al jaren graag bezocht door wandelaars en fietsers. Het is dan ook een prachtig uitgestrekt gebied. Dus huur fietsen of neem je eigen fiets mee en verken de omgeving. Het is niet nodig om op vakantie te gaan buiten Nederland, want Nederland zelf kent ook genoeg pareltjes van vakantie bestemmingen. Zo kun je ook een goed gevulde fietstas bestellen bij Landgoed Ruwinkel zodat je onderweg heerlijk kunt genieten.

Boek je last minute bij Landgoed Ruwinkel

Een picknick is ook altijd leuk om te doen. En vooral in hartje natuur met de vogels die fluiten. Wat denk je van een lang Hemelvaartsweekend? De aankomst is dan op 20 mei 2020. Of een lang Pinksterweekend? Het is allemaal mogelijk. We denken misschien door de Corona crisis dat er weinig mogelijk is, maar niets is minder waar. En geef toe, even weg van huis en bijkomen in een andere plaats in een andere omgeving dat doet je toch goed? Extra energie en even helemaal opladen. We gaan graag op vakantie, want we werken het hele jaar zo hard.

En dat kan dus gewoon samen met Landgoed Ruwinkel. Boek jij je last minute daar? Ga snel naar de website om de beschikbare data te controleren. Want er zijn er vast meer zoals jij die er graag even tussenuit willen. Aanbiedingen.com heeft de link hierboven al klaargezet. Door er op te drukken wordt jij direct doorverwezen naar de website van Landgoed Ruwinkel.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0