Bloompost verstuur brievenbusrozen €12,95

Bloompost verstuur brievenbusrozen €12,95Bloompost verstuur brievenbusrozen €12,95. Het ideale cadeau waar u weinig voor hoeft te doen. Bij Bloompost is het ook nog eens voor 20:00 besteld morgen in huis. Dus moet u nog snel een boeket versturen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Bloompost vind u altijd iets unieks. Of dit nu bloemen of planten zijn. Wat denkt u van de Bloomini? Het betreft hier twee hangvaasjes voorzien van mini boeketjes en touwtjes om aan op te hangen. Weer eens wat anders dan het traditionele boeket bloemen.

Bloompost verstuur brievenbusrozen €12,95

U kunt uw cadeau persoonlijker maken door er een wenskaart bij te voegen. De boeketten passen geheel door uw brievenbus. De brievenbusrozen zijn zo verpakt in het pakket dat het prima door de brievenbus past. Dat betekent dus dat u of degene die de bloemenpost ontvangt er niet voor thuis hoeft te zijn. Het cadeau kan ook uitgebreid worden met slingers. Zo kan de ontvanger naast de brievenbusrozen de slingers erbij ophangen. Wilt u het nog makkelijker maken? Bestel dan een glazen vaas erbij voor de rozen.

Bloemen per post het ideale cadeau!

Aanbiedingen.com brengt u deze aanbieding onder de aandacht. Want het is soms ontzettend moeilijk om te moeten verzinnen welk cadeau te geven. De ontvanger zal altijd blij zijn met een verse bos brievenbusrozen. Want rozen geven is ontzettend populair. Het werkt heel eenvoudig: U kiest de brievenbusrozen uit want ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geef vervolgens het adres door waar ze bezorgd moeten worden. De bloemen worden door Bloompost verpakt in speciale folie die is voorzien van kleine gaatjes. Zo blijft het vocht goed bewaard en komt er ook iets aan zuurstof bij de bloemen. De garantie van 9 dagen durft Bloompost gerust te geven door de wijze van verpakken. Als de bloemen onverhoopt korter staan dan ontvangt u een nieuwe bos. Dat noemen we nog eens service.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

8 + 10 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0