Blijf thuis, bestel en ontvang 20% korting bij Silvercreek

Blijf thuis, bestel en ontvang 20% korting bij Silvercreek! Het is best leuk om uit huis te gaan, lekker rondlopen en te shoppen. Een uitje! Maar helaas is de wereld nu in de greep van een onzichtbare vijand. Hoe minder mensen besmet raken, des te sneller de verspreiding in te dammen is. Doe uw plicht en ga dus niet onnodig over straat. Silvercreek beseft hoe belangrijk het thuisblijven is en heeft in dat kader een mooie incentive voor thuisblijvers. Blijf thuis, bestel en ontvang 20% korting bij Silvercreek! Shop lekker voordelig online. Hieronder informatie van hoe het zal lopen. Silvercreek spring

Blijf thuis, bestel en ontvang 20% korting bij Silvercreek

Vanaf 26 maart 2020 hoeft u geen extra moeite te doen om uit huis te gaan en te shoppen bij Silvercreek. Het is reeds jaren mogelijk om online te shoppen bij Silvercreek. Nu is heeft deze zaak een goed draaiende webwinkel die u zeker ook goed van dienst kan zijn. Zit lekker thuis en browse door het assortiment van Silvercreek. De ‘SPRING’ collectie is bijvoorbeeld pas gelanceerd met 200+ nieuwe items. Shop online voor dames en/of heren en haal een extar voordeel uit. Een leuk deal is er bijvoorbeeld op DRILL Super Slim Jeans voor heren vanaf €59,95 (was €99,95) en de Emerald Slim Jeans voor haar vanaf €59,95 (was €109,95). En met de extra 20% vanaf wordt het nog minder in prijs. Bestel dus vandaag nog hetgeen u wilt via Silvercreek online en gebruik de code: ‘ new20’. Bij het verreken betaalt u vervolgens de prijs -20% korting.

Gericht zoeken op ‘season’ Key Items

Silvercreek probeert het de klanten altijd makkelijk te maken. Zo maken ze items zichtbaar die potentieel heel hard over de toonbank kunnen vliegen. Deze worden aangeduid als te zijn een ‘Key Item’ . Elk seizoen zijn er dus weer andere key items waarop u zult kunnen shoppen. Dit seizoen kunt u shoppen op de ‘Fresh Stripe T-Shirt’ vanaf €35,00, de DIDO Blouse vanaf €59,95, JETT jas vanaf €139,95  en CINNA girlfriend jeans vanaf €79,95. U heeft dan een idee van wat ‘hot’ is. Volg de COVID-19 updates van Silvercreek dagelijks online en blijf op de hoogte. Aanbiedingen.com heeft graag dat u meer van huis uit doet. Zit in uw vertrouwde omgeving en bestel de items die u aanspreken. Veel winkels geven extra kortingen om het online bestellen te bevorderen. Volg aanbiedingen.com en ointdek de vele deals die dagelijks worden geplaatst.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × twee =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0