Binnenkort op reis? Laat je testen op het Coronavirus

Binnenkort op reis? Laat je testen op het Coronavirus
Binnenkort op reis? Laat je testen op het Coronavirus

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Binnenkort op reis? Laat je testen op het Coronavirus. Tref alle voorbereidingen en regel alles voor wat inentingen, vaccinaties, malaria en coronatesten. Ga onbezorgd op vakantie. Aan de hand van je vakantiebestemming zal je rekening moeten houden met inentingen, vaccinaties en nu natuurlijk zeker ook corona. Het laatste is er overal en om te reizen zal je zeker coronavrij moeten zijn. Gelukkig kan je dit alles voor vertrek door Vaccinaties op Reis laten regelen. Simpel en snel. Hoe werkt het?

corona virus

Binnenkort op reis? Laat je testen op het Coronavirus

Het coroanvirus is een zeer serieuze zaak, dus geen grappen mee maken. Vandaar dat het aan te raden is om jezelf te laten testen op aanwezigheid van het virus in het lichaam. Vaccinatie op Reis maakt het testen op het virus stukken makkelijker. Er moet zeker geen drempel zijn als je wilt weten wat jouw eigen status is.

Vaccinatie op reis is een trvale clinic (erkend) die inentingen geeft en testen uitvoert volgens het RIVM en het LCR. In Nederland mag je wezen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Zwolle voor het testen op ‘t coronavirus.

Corona2

Hoe lang duurt het voor mijn uitslag binnen is?

Het is zo dat de uitslag van je test binnen 24-48 uur bekend moet zijn. Een PCR test gedaan vandaag, moet aan het eind van de daaropvolgende dag al een resultaat kunnen leveren. De uitslag van een gedane bloedtest mag je binnen 48 uur verwachten. Overigens worden testen ook in de avond afgenomen. Deze resultaten zijn  de dag erna beschikbaar na verwerking.

Wordt mijn corona testuitslag wel overal geaccepteerd?

De testen die worden gedaan door Vaccinatie op Reis zijn allemaal voorzien van een (internationale) medische non-COVID verklaring welke wordt getekend door een arts. De garantie wordt dus gegeven dat die geaccepteerd zal worden door de autoriteiten van de plaats van bestemming.

Laat je dus correct testen en laten er geen twijfels bestaan over de status op schrift. We moeten leren leven met corona en aanbiedingen.com weet dat er veel is gebeurd de afgelopen periode. De toerisme moet weer een weg banen om tot bloei te komen. Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid kennen en dit virus samen aanvechten.

9.5/10 - (2 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 × twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0